Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
htjeli u italiju

Dvojica Albanaca 'pala' na granici zbog marihuane vrijedne 70.000 kn

droga, marihuana (1)
Foto: PUZ
1/3
Autori: IČ/VLM, es
16.07.2012.
u 11:26

Policija je dvojac zatekla u autobusu makedonskog autoprijevoznika. Pronašli su sumnjivu prtljagu.

Policija je uhitila dvojicu albanskih državljana zbog osnovane sumnje da su u počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, priopćila je zagrebačka policija.

U nedjelju oko 8 sati granični policajci na Bregani prilikom granične kontrole na izlazu iz Hrvatske u autobusu makedonskog autoprijevoznika zatekli su dvojicu albanskih državljana H. U. (26) i I. S.(23) kod kojih su pronašli sumnjivu prtljagu.

Po nalogu Županijskog suda u Velikoj Gorici policijski službenici Odjela kriminaliteta droga pretražili su pronađenu torbu i pronašli tri paketa marihuane težine oko 4,5 kilograma.

Vrijednost pronađene droge procjenjuje se na oko 70.000 kuna, a krajnje odredište bila je Italija. Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku, istaknuto je iz policije.

Komentara 2

ZE
.zeitgeist.
11:54 16.07.2012.

Klasika, dok ovak "slučajno" policajci otkriju par kila žiže koja vrijedi 25.000 kuna, u isto vrijeme prođe par stotina kila ili tona u šleperu. Ovi su bili sigurni za pad istog trena kada su pristali biti mule.

RA
Radoja
16:32 16.07.2012.

Ma nemojte ljudi,ipak su oni vaša braća.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije