Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bili u rutinskoj ophodnji

Dvoje mladih policajaca ubijeno u Njemačkoj: Traga se za počiniteljima, policija poslala molbu građanima

Ilustracija/Njemačka policija
ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
31.01.2022.
u 09:18

Pozadina onoga što se dogodilo još je nejasna, a policija vjeruje kako je bilo više počinitelja

Dvoje mladih policijskih službenika iz Njemačke ubijeno je noćas tijekom ophodnje u okrugu Kusel. Prema policijskom priopćenju, riječ je o 24-godišnjoj policajki i njezinom 29-godišnjem kolegi. 

– U noći s nedjelje na ponedjeljak dvoje policajaca je ubijeno vatrenim oružjem tijekom provjere prometa u okrugu Kusel u Pfalzu. 24-godišnja policajka i njezin 29-godišnji kolega bili su u rutinskoj ophodnji. Oko 4:20 ujutro dvoje mladih policajaca ubijeno je iz vatrenog oružja prilikom zaustavljanja prometa – rekao je glasnogovornik policije Kaiserslauternu, prenosi Fenix magazin

Pozadina onoga što se dogodilo još je nejasna, a policija vjeruje kako je bilo više počinitelja.

– Policija u velikom broju traga za počiniteljima koji su u bijegu. Nema opisa počinitelja niti korištenog vozila za bijeg. Smjer bijega također nije poznat. Najmanje jedan osumnjičenik je naoružan – rekao je glasnogovornik policije.

Policija moli stanovnike da u svoja vozila ne puštaju eventualne autostopere u okrugu Kusel. Više informacija objavit će uskoro.

VIDEO Matejev otac: Zvala me hrvatska policija i obavijestila da dolaze. Ne znam imaju li kakve nove dokaze

Ključne riječi

Komentara 4

CR
crocro
10:08 31.01.2022.

Borba islama svim sredstvima protiv svojih miroljubivih i dobronamjernih domaćina. Cilj: na kapaljku osvajati Europu. Nažalost, Europa više nije mjesto sigurnosti, europske slobode i način života, polako umiru. Zaključite od kada se ta nesigurnost počinje događati?

V0
Vlaskoulicanec3.0
10:07 31.01.2022.

Da se odmah razumijemo i izbjegnemo sve moguće nesporazume: ja sam odlučno protiv svake vrste nasilja! Ali kako se policija u Njemačkoj u medjuvremenu ponaša prema vlastitim gradjanima, ne čudim se da se takvo što dogodilo. I već sada tvrdim da će se to opet dogoditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije