Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dvije torte i pečenka za slavlje na dočeku

tortica-txt.jpg
Foto: D. Stanin
29.06.2008.
u 18:54

Anu Magaš dočekali su kod njezine kuće prijatelji i rodbina koji su pripremili slavlje u povodu pomilovanja i njezina izlaska na slobodu, uz pečenku i dvije torte.

No, slavlje njezine obitelji i poruke obitelji pokojnog Lucijana pokazivale su koliko dvije strane različito doživljavaju sve što se ovih dana događa. Ana se ispričala obitelji Magaš zbog ubojstva Lucijana tvrdeći kako je kobne noći spašavala vlastiti život. U intervjuu je istaknula da je nakon ubojstva svog supruga pomišljala na samoubojstvo, a da je danas, unatoč slobodi, u trenucima kad pomisli na svoga sina, kojega još nije vidjela, prođe volja za svim.

Ana Magaš najavila je borbu za skrbništvo nad svojim sinom, a njezina majka Dijana Batković rekla je kako još nije dogovoren susret majke i sina. Večernjakovi reporteri prekisnoć su, nakon objavljivanja intervjua na HTV-u, telefonski uspjeli dobiti izjavu Jose Magaša. – Nisam to smeće gledao. Ona nije Ana Magaš, ona je hladnokrvni ubojica – rekao je Joso Magaš.

Pokušali smo razgovarati s obitelji Magaš i u njihovoj obiteljskoj kući u Vinjercu, no nismo uspjeli. – Znate li koliko ste nam boli nanijeli? – rekla je sestra pokojnog Lucijana Anastazija Magaš ne želeći razgovarati.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije