Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dvije stvari su ključne za spas Hrvatske nakon najtežeg udara u povijesti

13.12.2021. u 19:02

ako ona još traje, zemlje EU postupno se oporavljaju od pandemije koronavirusa. Vlade procjenjuju efekte mjera kojima su na kratki rok ublažile ekonomske posljedice pandemije. Mjere su bile nekonvencionalne i prije korone bilo je teško zamisliti da bi se u bilo kakvoj, osim u ratnoj situaciji, mogle koristiti. Kratkoročno su stabilizirale gospodarstvo, ali njihove dugoročne posljedice za sada se u potpunosti ne mogu procijeniti. COVID-19 napravio je najsnažniji udar i na dosadašnji proces globalizacije.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
dugakita
19:25 13.12.2021.

Ljubo, kod nas kovid nije imao što uništiti to je već odavno sredio HDZ.

Avatar BitceSveOK
BitceSveOK
19:13 13.12.2021.

Covid nije napravio nikakav udar već oni koji su ga proizveli, patentirali i pustili. Podijelite narodu lijekove i riješite pandemiju za mjesec dana kao u Indiji, a cjepivima dajte vritnjak. Okrenimo se konačno radu i budućnosti.

Avatar Tombstone
Tombstone
21:22 13.12.2021.

Ovaj je veci demagog od save strpca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije