Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagodila se

Dvije godine zatvora zbog seksa i opijanja s učenicima

seks
Arhiva VL
25.09.2012.
u 15:20

Osim što ga je "drogirala", 16-godišnjaku je davala novac za kupnju droge, a u spolne odnose upuštali su se u njezinu domu. Sa 17-godišnjakom je održavala neprimjerenu ljubavnu vezu

Srednjoškolska profesorica Sarah Rutherford (23) osuđena je na dvije godine zatvora zbog seksa s maloljetnim učenicima koje je također nagovarala na konzumiranje alkohola i opojnih droga. Rutherford se nagodila s tužiteljstvom Zapadne Virginije kako bi izbjegla veću zatvorsku kaznu nakon što se saznalo da je imala spolne odnose s dvojicom maloljetnih učenika.

Prema optužnici, prenosi Huffington Post, 23-godišnja profesorica i jedan od mladića svakodnevno su se nalazili, a ona ga je, stoji u optužnici, redovito "opskrbljivala" alkoholom, marihuanom i lijekom Klonopinom koji se inače koristi za ublažavanje simptoma epilepsije ili napadaja panike.

Osim što ga je "drogirala", 16-godišnjaku je davala novac za kupnju droge, a u spolne odnose upuštali su se u njezinu domu. Sa 17-godišnjakom, kojega je također upoznala radeći u srednjoj školi Philip Barbour, održavala je neprimjerenu ljubavnu vezu.

– Optužena je žrtvama vrlo jasno naglasila da nikome ne smiju govoriti o vezama koje su održavali, a posebice spolnim odnosima jer bi svi mogli imati problema zbog toga što je ona profesorica, a oni njezini učenici – stoji u optužnici.

Izdržavanje dvogodišnje zatvorske kazne Sarah Rutherford će početi 1. listopada.

>>Profesorica engleskog osuđena zbog grupnog seksa s učenicima

Komentara 2

LU
luftbrenzer
15:10 25.09.2012.

"nagodila s tužiteljstvom Zapadne Virginije kako bi izbjegla veću zatvorsku kaznu" Kakve su to gluposti s nagodbama za manju kaznu. Nikakva nagodba ne bi smjela biti od utjecaja na visinu kazne Da mi je znati na što je trebala pristatii u nagodbi da bi joj smanjili kaznu za počinjena nedjela?

EX
excell
15:18 25.09.2012.

..a zašto bi bila uopće osuđena ....bio bi još više sretan da je mene moja simpatija profesorica više puta zvala u kabinet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije