Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMATIČNa poruka struke

'Dvije godine drže ovo u tajnosti, prijeti nam slom! Iza svega su pritisci investitora, kao u nekim prošlim vremenima'

22.12.2022.
u 23:24

Ovakav direktan utjecaj države, na odluke što će se dogoditi u prostoru lokalne zajednice, promovirajući interes samo nekih investitora, vraća nas u neka vremena koja smo mislili da su odavno završena.

Komentara 10

DE
derin
01:09 23.12.2022.

Zašto plaćamo naknadu za obnovljive izvore energije uz račune za struju izgleda!? Neka gospoda na slobodnom tržištu prodaju svoj proizvod. I ovako imamo previše poreza, nameta, doprinosa na plaću itd.. Imamo manje plaće, mirovine nego na Zapadu, a skuplji život radi poreza. Ni čuti da država smanji svoje rashode, pa da se otvori prostor za smanjenje poreza.

Avatar Cantor
Cantor
04:33 23.12.2022.

Na ovo neće biti 3.000 komentara kao na temu nogometa ili Ukrajine. Takve stvari našem prosječnom forumašu nisu zanimljive. Pogotovo nisu zanimljive inaće glasnim forumskim plaćenicima....

DQ
Dq
05:36 23.12.2022.

Iza uspjeha sportaša se može sakriti puno važnijih tema , kao što su zakoni koji otvoreno i besramno potiču korupciju i uništavaju prave poduzetnike , da bi se pogodovalo raznim krimi skupinama. Kako je teško izboriti se za uspjeh u krimi okruženju , e to najbolje znaju naši nogometaši, jer je cijeli sustav bio podešen samo za jednu ekipu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?