Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
linija Čakovec - Štrigova

Dvadesetak migranata ukrcalo se na redovni autobus, dočekala ih je policija

Ilustracija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
17.09.2019.
u 15:21

Kupili su karte i ukrcali se na autobus koji prometuje na redovnoj liniji Čakovec - Štrigova, koju najčešće koriste srednjoškolci

Policija je u međimurskoj općini Štrigovi zatekla dvadesetak migranata koji su autobusom doputovali iz Čakovca. Kako su došli do Čakovca, zasad nije poznato. Kupili su karte i ukrcali se na autobus koji prometuje na redovnoj liniji Čakovec - Štrigova, koju najčešće koriste srednjoškolci.

Policija je strane državljane, među kojima su bila i mala djeca, u ponedjeljak u večernjim satima dočekala na autobusnoj stanici u Štrigovi. U Međimurskoj županiji je posljednjih mjeseci povećan broj ilegalnih migranata koji pokušavaju prijeći preko granice u Sloveniju i nastaviti dalje prema zapadnim zemljama.

Nije zabilježeno narušavanje javnog reda i mira ili provaljivanje u vikendice i kuće.

>> Pogledajte video: Slatina Pokupska: Kombi s migrantima sletio u Kupu, vozač pobjegao

Komentara 3

HA
Harman
16:01 17.09.2019.

Ma ovo mora da je novinarska patka! Pa ministar Bozinovic stalno tvrdi da je nasa granica najbolje cuvana vanjska granica EU i da muha ne moze preko nje!

LI
liliZG
16:20 17.09.2019.

fino platili kartu i sve u redu.

Avatar Pusitemi
Pusitemi
15:58 23.09.2019.

Pustite ih u Sloveniju, oni trebaju novu radnu snagu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije