Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svađa zbog novca

Dva mrtva u pucnjavi u središtu Moskve

Ruska policija
Foto: Reuters
15.12.2015.
u 12:12

Navodno je mogući razlog tuče i pucnjave svađa zbog novca

Najmanje dvije osobe su ubijene u sinoćnjoj pucnjavi ispred jednog kafića u središtu Moskve, izvijestili su ruski mediji dodajući da su zbog tog incidenta privedene tri osobe. Prema podacima istrage, došlo je o pucnjave u skupini u kojoj je bilo deset osoba. Petero muškaraca je ozlijeđeno u pucnjavi i prevezeni su u bolnicu, a dvojica od njih su podlegla ozljedama.

Poslije je utvrđeno da je osam osoba ozlijeđeno te da je prije pucnjave došlo do tuče između vlasnika kafića i djelatnika tvrtke koja je tamo izvodila radove.

Navodno je mogući razlog tuče i pucnjave svađa zbog novca.

Tri su osobe privedene zbog tog incidenta i nalaze se na ispitivanju u policiji.

>>Pucnjava u centru za osobe s teškoćama u razvoju, ubijeno najmanje 14 ljudi

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar nekakav
nekakav
11:55 16.12.2015.

amerikanac, englez i rus poletjeli na svemirsku stanicu ruskom raketom. ne američkom, ne engleskom, već ruskom. ta rusija, koja ne proizvodi ništa, je jedina u stanju samostalno dići u svemir u bilo kojem trenutku neki teret. ruska rublja ne propada,da, nego se samo prilagođava ponudi i potražnji. rublja je stavljena u plivajući tečaj, ono što su rusi trebali napravili pred 5 godina, sad su napravili, i naravno da ima nekih neugodnosti. ubacite u jednadžbu kojekakve mešetare, koji pritiskom na rublju misle iz centralne banke rusije izvući što više jeftinijeg novca u dolarima i eurima, jer jako dobor znaju da su ruske devizne rezerve značajne. ali, putin ne da taj novac, guvernerka također ne da, mada ona igra dvostruku igru, i praktički je neovisna od cjelokupnog ruskog političkog života. na sreću. jer bi je već utopili i čaši vode. ne zaboravite da je baš ona ključna osoba u rusiji zbog čega nije kod njih došlo do raspada sistema. kad je najavila da centralna banka više neće ubacivati devize i otkupljivati rublje radi stabilizacije tečaja, dva tjedna je bila kriza, a onda su mešetari stali. rusije je 90-ih godina bila 'savjetima zapada' bačena na koljena. divlja privatizacija i dopuštanje ulaska svima u rusiju, koji su je skoro pa unazadili. ajd nek jedna ruska banka uđe na američko tržište. ili neko rusko poduzeće kupi neku stratešku američku tvrtku. da vidimo kako amer reagira. rusija je 90-ih krvavo opljačkana, preko 300 mrld dolara je godišnje iz nje izlačeno. koja to zemlja, koje gospodarstvo, to može neokrznuto preživjeti? niti jedno. jaka rusija je trn u oku zapadnim korporacijama i političarima, koji i dalje žive snovima o hegemoniji i upravljanju svijetom. ja ne vidim razloga ni potrebe da mi u hrvatskoj američke interese u europi zagovaramo, a ruske blokiramo. kakvu mi to korist imamo od prijatelja iz amerike? dal će oni graditi lng terminal? neće. al nas mudro savjetuju da sa rusima ništ ne dogovaramo. kolko smo od družbe adria mogli profitirati? a pucnjevi u rusiji, ubojstva. američka policija godišnje ubije više ljudi nego što strada u okupacijskim ratovima amerikanaca.

MA
marsovac
22:56 15.12.2015.

koga ova vijest interesira. Par ovih iz VL i njihovu antihrvatsku frakciji

Avatar Sputnik.news
Sputnik.news
20:07 15.12.2015.

Ruska rublja i dalje propada, neće pomoći niti vojna parada Neće pomoći ni bombardiranje Sirije, oni kao bombardiraju Vehabije. Rusi nikad nisu bili ekonomski mudranti, takve ih svijet ne pamti. Crna tekućina sama teče iz zemlje, to je sva mudrostrost ruske Kremlje. Vezali su Rublju za crno zlato, proizvodti ništa neznaju zato. Umjesto da na greškama drugih uče, lekciju iz ekonomije ponoviti će kod kuće. Rusima koji su voljeli baćušku Putina, ostat će samo njegova batina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije