Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nalazi se u bolnici

Dubrovnik: U prometnoj nesreći teško ozlijeđen motociklist, bilo je pod utjecajem alkohola

U kući u Dubrovniku pronađeno tijelo starijeg muškarca
Grgo Jelavic/PIXSELL
19.06.2023.
u 11:54

Izgubio je nadzor nad motociklom i udario u parkirano osobno vozilo, a potom u ogradu.

Rano jutros, na području Dubrovnika se dogodila prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđen motociklist. Prometnu nesreću je skrivio 41-godišnjak. On je upravljao motociklom marke „Yamaha“, dubrovačkih registarskih oznaka.

Bio je pod utjecajem alkohola od 1,17 g/kg, krečući se Ulicom II dalmatiske brigade, prilikom izlaska iz zavoja, izgubio je nadzor nad motociklom i udario u parkirano osobno vozilo.

U nekontroliranom kretanju motocikl je udario u metalnu zaštitnu ogradu, a vozač zadobio teže tjelesne ozljede. Nakon ukazane liječničke pomoći, vozač je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici, navode iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Vozač koji je pokosio pješake u Buzinu doveden na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije