Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POREZ NA NEKRETNINE
Povratak na članak

Dubrovnik ima nižu komunalnu naknadu od Siska

Javna rasprava opet će biti manjkava ako se ne predoče odluke lokalnih vlasti o korektivnim koeficijentima, bodovima i zonama

Komentari 4

NE
Netko92
11:25 27.08.2017.

Bilo bi posteno da se smanji komunalna naknada u sisku, da bude svima jednako

VL
JU
juma
16:07 27.08.2017.

Sada se jos treba zapitati kolika je trzisna vrijednost kuce od 200 kvadratnih metara u Sisku, a kolika u Dubrovniku? Komunalna naknada u Dubrovniku bi morala biti minimalno 10 puta veca. Ovako imamo najmanje komunalne naknade na obali, tamo gdje su vrijednosti nekretnina najvece, cime opcine pogoduju lokalnim bogatunima, ne racun infrastrukture i javnih prostora koji su na obali zbog nedovoljnih sredstava posve zapostavljeni. Sve to poslije traze da im izgradi drzava. Ovo je jedan od rijetkih poreza koji pravedan, ukoliko se nekretnine oporezuju prema vrijednosti i namjeni i zato ga treba uvesti.

VL
BI
bitanga1331
10:58 27.08.2017.

nije ni cudno kaj se onda kupaju u felalijama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.