Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donatorska večera

Dubrovački Vrtovi Sunca pomažu Društvu za zaštitu životinja Dubrovnik

Foto: Privatni album
1/3
23.07.2019.
u 17:41

Sva prikupljena sredstva s večere koja će se održati u petak, 26 srpnja, na terasi restorana Origano bit će donirana za skrb o životinjama

U povodu 10. obljetnice otvaranja Dubrovački Vrtovi Sunca organiziraju humanitarno-donatorsku večeru, a prikupljena sredstva resort će donirati Društvu za zaštitu životinja Dubrovnik koje se brine o ugroženim životinjama na području Grada Dubrovnika.

– Neizmjerno sam ponosan što je od samog otvaranja prepoznata naša posebnost, kvaliteta naše usluge te predanost pružanju autentičnih doživljaja. Želim pozvati sve prijatelje životinja da uveličaju našu proslavu i da nam pruže potporu u našim nastojanjima da poboljšamo uvjete napuštenih životinja na Žarkovici – rekao je Christian Larss Kreković, generalni manager resorta.

Foto: TOMAŽ SKALE

Humanitarno-donatorska večera održat će se 26.srpnja na terasi restorana Origano, a počinje u 20 sati. Uz raskošnu večeru goste će zabavljati Dubrovčanka Ines Tričković. Svoje mjesto na donatorskoj večeri možete rezervirati na broj telefona 021/361-741 ili na e-mail events@sungardensdubrovnik.com. Sva prikupljena sredstva bit će donirana Društvu za zaštitu životinja Dubrovnik.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije