Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera 'kamen'

Državni inspektorat prijavio načelnicu Saborskog i Trgoingrad

saborsko1_nnn_kar_251110
VL
05.12.2010.
u 10:21

Poduzeće iz Sv. Ivana Zeline i Đurđica Špehar odgovorni su za nezakonito vađenje pijeska iz kamenoloma Begovac, kojim su nasipavani lokalni putevi. Policijja nastavlja istragu

Državni inspektorat kazneno je prijavio Đurđicu Špehar, načelnicu Saborskog, te odgovorne u Trgoingradu iz Svetog Ivana Zeline zbog protupravne eksploatacije pijeska u kamenolomu Begovac. Epilog je to tzv. afere kamen.
nasipavanja lokalnih puteva pijeskom. Inspektorat je utvrdio da su to činili bez koncesije i zabranio eksploataciju.
– Radovi su obavljani za potrebe Općine Saborsko, za nasipavanje puta u naselju Funtana. Tužiteljstvu u Karlovcu podnesena je prijava zbog kaznenog dijela – potvrdila je Vedrana Cetina, glasnogovornica Državnog inspektorata. Općinskom državnom odvjetništvu u Ogulinu, pak, PU karlovačka u petak je proslijedila opće posebno izvješće o tom slučaju. Istraživanje koje je policija počela nakon novinarskih upita, prije dva tjedna, još traje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije