Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobili kaznu
Povratak na članak

Državljani BiH skupljali kestene pa ilegalno prešli hrvatsku granicu

Svi koji su prešli granicu počinili su prekršaj iz Zakonika o schengenskim granicama.

Komentari 8

Avatar NeNormalan
NeNormalan
14:51 14.10.2016.

tu prcate sirotinju za tri kestena, a koliko ste kazni nalupali tzv. migrantima?

VL
PE
Perunovic
19:43 15.10.2016.

Svi koji su prešli granicu počinili su prekršaj iz -------- Zakonika ------- Heeeej Vecernji , Vecernji . Tko ti pise ovakve ( izraze ) ?

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:28 14.10.2016.

dal su imali dozvolu za branje šumskih plodova? u čijoj šumi? nije problem samo uz granicu, nego u cijeloj zemlji. šume imaju vlasnike, i bez njihovog dopuštenja nemaš što ulaziti na privatni posjed. nikom ne daš da bere jagode, kruške,ške, krumpire, u tvojem vrtu. zašto bi u šumi?

VL
OS
osica
13:45 14.10.2016.

"A što je s kestenima, odnijeli ih , ili su zaplijenjeni ?

VL
TH
thekurcula
13:21 15.10.2016.

Uvesti malo reda u sakupljanju šumskih plodova i pustiti narod da ih sakuplja. Dakle, do određene količine, za vlastitie potrebe, besplatno a u komercijalne svrhe sa prijavom aktivnosti i plaćanjem poreza. Sećam se na ovim stranicama priče o kestenju prošle godine kad je čovek, bez posla ili bilo kakvih drugih primanja, negde na Kordunu, sakupio nekoliko vreća kestena (što nije mali posao) a policija mu sve to oduzela i još je dobio da plati veliku kaznu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.