Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Višegodišnji spor s nizom preokreta

Država tražila i sud poništio darovni ugovor pokojnog generala Miljavca

11.10.2023.
u 12:06

Od 201 milijun kuna stečajnog duga obrta Pavla Miljavca, RH je prijavila 47 milijuna kuna, pa tek mali dio želi namiriti na spornoj nekretnini, a po odluci suda radi se o četvrtini kuće uz more na Viru

Komentara 14

SS
simpatican.simpa
16:09 11.10.2023.

Zanimljivo bi bilo istražiti kako je došao do tako velikog milijunskog duga, a da NITKO nije prije reagirao, pogotovo porezna.

Avatar Kajman
Kajman
15:38 11.10.2023.

Tko sa vragom tikve sadi o glavu mu se razbijaju. Njegova obitelj je bila dobrostojeća i prije rata, a nakon rata nastavio je obrt i znatno se proširio raznoraznim poticajnim sredstvima. Tu sada ne bih ulazio u to koliko je to sve bilo moguće i nama običnim smrtnicima. Zanimljivo je i to da je i dalje ostao raditi kao obrtnik koji odgovara vlastitom imovinom i da nije poslovanje prebacio na društvo s ograničenom odgovornošću. Potencijalno uspješan projekt uništila je globalna financijska kriza 2007/2008 pa uz to još i famozna kriza s kreditima u švicarcima, ali ono što najviše začuđuje je to da za vojnu osobu nije znao ustrojiti obrt u ozbiljnu firmu. Možda bi se iz toga svega i iskobeljao da se nije spetljao sa likom u najmanju ruku sumnjive provinijencije koji mu je sve to što je stvorio u konačnici i oteo. Pa ko što rekoh na početku, Tko sa vragom tikve sadi o glavu mu se obiju.

KA
karijes
22:27 11.10.2023.

Najveći grijeh Miljavca i branitelja na čelu sa Ocem domovine jeste što su srušili šugoslaviju, to im komunjarska bagra i njihovi mediji nikada zaboraviti neće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije