Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
politički standardi

Država suočena s krizom odgovornosti: 'Trebala je barem biti ponuđena, ako ne i podnesena ostavka'

26.09.2023.
u 16:20

"Kada bi političari osobno odgovarali za svoje postupke, vjerujem da bi znatno rjeđe radili takve propuste, kako ih nazivaju, nego što je to bio slučaj posljednjih desetak godina. Naprosto je nevjerojatno da bi svi političari dolazili na istu ideju i tako obmanjivali javnost tvrdeći da nemaju nikakve koristi od javne funkcije", uvjeren je politolog i profesor Ivan Rimac

Komentara 8

Avatar possibilis
possibilis
18:48 26.09.2023.

"Politicka odgovornost" je postala prazna fraza bez ikakvog sadrzaja. Thomasu Jeffersonu se pripisuje izjava: "Kada se vlast boji ljudi- imamo slobodu. Kada se ljudi boje vlasti- imamo tiraniju".

Avatar canned heat
canned heat
18:00 26.09.2023.

Banda lopovska bez trunke morala, časti i odgovornosti.

DU
Deleted user
18:44 26.09.2023.

Komunjara Rimac o moralu??? Bliže se izbori bit ce druga sve vise da nas prosvjetli!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije