Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brojni problemi u Njemačkoj

Država 'reda, rada i discipline' u strahu: Ukinite su im brojne olakšice, moguća nova recesija?

06.01.2024.
u 07:21

Snažniji gospodarski rast Njemačku očekuje po stopi od 1,2 u 2025. i 1,3 u 2026. godini, prenijela je DPA ohrabrujuće prognoze Bundesbanka. U istom izvješću još se navodi kako "njemački gospodarski zaokret prije svega koči slaba potražnja iz inozemstva. Osim toga, domaća potrošnja ostaje suzdržana, a skuplje financiranje destimulira ulaganja".

Komentara 23

Avatar Behemot
Behemot
07:41 06.01.2024.

Zeleni i gospodarski rast. Sposobni kao TT u Zagrebu :)

MA
malosutra12
09:22 06.01.2024.

Gdje su levi na vlasti tu trava ne raste, tu se tone. Sjetimo se samo vremena sa račanom i slučajnim kada je Hrvatska tonula u slobodnom padu.

RI
Ringo
08:21 06.01.2024.

"Slaba potražnja iz inozemstva" čitaj "gubitak ruskog tržišta" na koje su izvozili od igle do lokomotive i kupovali jeftini plin. Sad otpalo jedno i drugo. Plus "zelena tranzicija" gdje prestaju proizvoditi dizel i benzinske aute u čemu su dobri i kreću proizvoditi električne gdje kaskaju za SAD i Kinom. Onda zatvore nuklearke i uvoze struju. Zajednička poveznica je loša vlast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije