Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u puli

Drski Britanac na plaži kamenjem gađao kupače i redara

puntižela
Duško Marušić/PIXSELL
11.09.2012.
u 12:28

U jednom trenutku mladić je redara čak i udario u glavu te ga je lakše ozlijedio

Zbog drskog ponašanja na plaži na Puntiželi pulska je policija prijavila 24-godišnjeg državljanina Velike Britanije. Mladić je u ponedjeljak oko 17.45 sati na plaži gađao kamenjem druge kupače, a kada ga je 24-godišnji redar iz Pule upozorio na ponašanje, Britanac je počeo bacati kamenje i prema njemu. U jednom trenutku mladić je redara čak i udario u glavu te ga lakše ozlijedio.

Policajci su Britanca uhitili te će ga zbog počinjena prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira danas privesti na Prekršajni sud u Puli.

Ključne riječi

Komentara 4

KR
krka
13:36 11.09.2012.

Dobro došli, mili gosti! Postali mo Raj za narkiće i hulgane.Ako im netreba HGSS i helikopter, onda barem trava da se smire. Jaj meni i s takvim gostima.

OB
-obrisani-
13:52 11.09.2012.

Oduzeti mu svu lovu ako ima nesto kod sebe , sve materijalne predmete, mobilni itd kao zalog za kaznu te ga ostaviti malo iza resetaka na jedno mjesec dana na posljetku mu zabiberit zabranu ulaska u hrvatsku na 10 godina i nogu u dupe za primjer ostalim bajam koji dodju ovdje da se "sile " , to bi mu se tako desilo i u njemackoj te i u engleskoj da je stranac ako ga cak nebi i kao teroristu osudili !!! Nije mi samo jasno da ga nisu ljudi na plazi umlatili kao vola u kupusu i to bi mu bilo dosta za se razbistri malo !

BI
Bisera
22:33 11.09.2012.

malo se igrao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije