Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Drske djevojke: Zašto se u dječjem terminu promovira kirurška promjena spola?

23.03.2023. u 08:58

Nametanje mogućnosti nepovratnog izbora fizički zdravoj djeci koja još nisu niti na početku tjelesnog i duhovnog razvoja nije ništa drugo nego zločin. S kojim država ne bi smjela imati nikakve veze. Osim spriječiti ga

Ključne riječi

Komentara 7

ŠO
šolman
09:52 23.03.2023.

Nije samo stvar dječjeg termina, nego i forme, jer ova je opasna promidžba puštena u obliku djeci bliskog crtanog filma. I način na koji je predstavljena ova tema je skandalozan: promjena spola predstavljena je kao bezazlen postupak koji rješava sve probleme pojedinaca koji su u pitanju. Iako je sasvim obrnuto: promjena spola šteti tijelu jer prekida prirodnu ravnotežu organizma, a rezultat nije promjena spola, nego imitacije promjene spola. Odnosno osoba postaje slična spolu u koji se želi preobratiti, ali ni trans žene ni trans muškarci nemaju uobičajen seksualni život za spol u koji su se preobrazili. O psihičkim posljedicama koje nastupaju kad osobe koje su se podvrgnule operaciji shvate da time nisu riješili svoje probleme da ne govorim. Znači netko ii neki bi trebali odgovarati za ovo.

WT
WTF!
11:29 23.03.2023.

Pubertet i adolescencija su netragom nestali,a in je promjena spola. Bolesni narativ koji zloupotrebljava najranjivije - djecu!

OP
Ocvali pupoljak
16:18 23.03.2023.

Šapu su spustili na našu djecu. Uz blagoslov HDZ-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije