Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preustroj nakon Sabora

Dražen Majstrović na čelu HSP-a AS Osječke županije

Dražen Majstrović
Foto: Vedran Balen
09.01.2015.
u 14:53

Pozvao je birače da u nedjelju daju svoj glas za promjenu aktualnog predsjednika i njegove politike.

Nakon Sabora u Zadru, HSP dr. Ante Starčević počeo je s ustrojavanjem stranačkih organizacija na terenu. Koordinatorom stranke za Osječko-baranjsku županiju imenovan je osječki gospodarstvenik i poduzetnik mr.sc . Dražen Majstrović.

- Živimo u kritičnom vremenu za naše društvo u cjelini. Ne budemo li svi skupa smogli snage za hitan zaokret, u bližoj budućnosti dovest ćemo u pitanje političku i ekonomsku opstojnost hrvatske države. Vjerujem da na temelju dosadašnjeg rada i obrazovanja mogu barem malo pomoći u kreiranju tog zaokreta – naveo je Majstrović razloge svoje odluke o ulasku u politiku.

On je pozvao birače da u nedjelju daju svoj glas za promjenu aktualnog predsjednika i njegove politike. To bi, po njemu, bio prvi i vrlo važan korak u smjeru zaustavljanja egzodusa radnog sposobnog stanovništva i njihovih obitelji izvan hrvatskih granica, što je, kaže, poprimilo katastrofične razmjere.

>>HSP AS protivi se povećanju sredstava za stranke

>>HSP AS traži uvođenje viza za građane Srbije zbog Šešeljevih istupa
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije