Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPLAVA U BELOM MANASTIRU

Dramatično spašavanje zarobljenih vozača: Dok je pomoć stigla jedan je već bio pothlađen

poplave
Nikola Cutuk/PIXSELL
17.07.2021.
u 11:24

Jednom od vozača pružena je hitna medicinska pomoć te je zbog pothlađenosti prevezen u Klinički bolnički centar Osijek. Osim policije, na mjesto događaja intervenirali su i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Beli Manastir.

Osječko-baranjska policija objavila je detalje jučerašnjeg spašavanja dvojice muškaraca (68 i 70) koji su uletjeli u vodu osobnim automobilima u trenutku kad je Državna cesta D-517 ispod podvožnjaka postala neprohodna za vozila. Navode kako se to dogodilo u Belom Manastiru u petak oko 18:30. 

- Po zaprimanju telefonske obavijesti o događaju, policijski službenici Policijske postaje Beli Manastir brzo su izašli na mjesto događaja i i zajedno s 31-godišnjim građaninom pristupili potopljenim automobilima i izvukli vozače iz unutrašnjosti vozila te tako spriječili njihovo stradavanje - navode iz policije. 

Jednom od vozača pružena je hitna medicinska pomoć te je zbog pothlađenosti prevezen u Klinički bolnički centar Osijek. Osim policije, na mjesto događaja intervenirali su i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Beli Manastir.

Dionica Državne ceste D-517 do saniranja mjesta događaja i uklanjanja osobnih automobila zatvorena je za promet. Nadležnom državnom odvjetništvu slijedi izvješće o događaju, navode iz policije. 

VIDEO: Svaki šesti Hrvat, od 20 do 34 godine, nezaposlen je i ne školuje se!

Komentara 1

Avatar GeniKameni
GeniKameni
11:41 17.07.2021.

Bio bih zahvalan kad bi mi netko objasnio znacenje rijeci "pothladjen"? I razliku izmedju "pothladjen" i "prehladjen"? Unaprijed zahvalan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije