Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE U ZATVOR NA 50 DANA

Dramatična potjera u Rijeci okončana sudarom: Policajci se iznenadili kad su vidjeli tko je za volanom

Ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL
03.04.2024.
u 13:01

Po završetku postupanja policije u utorak je uz optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel nadležnog općinskog suda, gdje mu je nepravomoćnom presudom određena novčana kazna od oko 2600 eura i kazna zatvora u trajanju od 50 dana.

U utorak oko 8:30 na području Pećina u Rijeci policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka pokušali su zaustaviti vozača motocikla bez registracijske oznake koji se odbio zaustaviti oglušivši se o zvučne i svjetlosne signale.

Naime, nastavio se kretati u suprotnom, odnosno, zabranjenom smjeru te je dolaskom u zavoj, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad motociklom udarivši u policijsko vozilo koje je bilo u pokretu s ciljem zaustavljanja vozača motocikla. Potom je udario u parkirano osobno vozilo, nakon čega je pao na kolnik zajedno s motociklom. Budući da je imao namjeru pobjeći s mjesta događaja, nakon pada se krenuo podizati, u čemu je spriječen po policijskom službeniku i priveden u nadležnu policijsku postaju.
 
Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je riječ o 34-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je upravljao neregistriranim i neosiguranim motociklom prije stjecanja prava. Osim toga, za spomenutim je na snazi bila potraga zbog izdržavanje kazne zatvora, kao i utvrđivanja adrese radi uručenja službene pošte.

Po završetku postupanja policije u utorak je uz optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel nadležnog općinskog suda, gdje mu je nepravomoćnom presudom određena novčana kazna od oko 2600 eura i kazna zatvora u trajanju od 50 dana.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Planirate na izlet? Donosimo cijene nacionalnih parkova, neke se isplati posjetiti prije sezone

Ilustracija
1/15

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije