Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmah zvali policiju

Obitelj pretraživala rijeku pa se šokirali kada su vidjeli što su izvukli iz vode

pecanje
Foto: Screenshot
1/2
05.09.2018.
u 08:52

Douglas Simcock u magnetnom ribolovu nije bio dva mjeseca, no prije nekoliko dana sa suprugom i dvoje djece otišao je u grad Salford kroz koji teče rijeka Irwell kako bi pronašao dragocjenosti koje se kriju pod vodom

Na dnu rijeka, mora i jezera brojna su skrivena blaga, a toga je bila svjesna i jedna obitelj iz Stoke-on-Trenta na sjeverozapadu Engleske.

Oni su odlučili doznati što se krije na dnu rijeke Irwell pa su krenuli u magnetni ribolov. Nije riječ o pravom ribolovu već o metodi u kojoj se koristi magnet koji se baca na dno rijeke, jezera ili pak mora, a koji privlači metalne stvari koje se nalaze pod vodom.

Douglas Simcock u magnetnom ribolovu nije bio dva mjeseca, no prije nekoliko dana sa suprugom i dvoje djece otišao je u grad Salford kroz koji teče rijeka Irwell.

Koristili su magnet koji ima mogućnost podizanja 300 kilograma, a kada su vidjeli što je magnet privukao, ostali su u šoku. Iz rijeke su izvukli veliku crnu torbu, a što su u njoj pronašli, otkrijte u videu...

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
10:30 05.09.2018.

Najjače mi je u članku kako nije dva mjeseca ribario!

IK
Iz_kamena
11:49 05.09.2018.

Izvukli drvenu nogu ratnog zločinca tita. Silovatelja psa Luxa.

TO
Toni70
10:19 05.09.2018.

Toliko su pametni da lovu nisu pokazali kod naknadnog snimanja . za javnost... Osim toga veoma je naivno kad nešto nađeš a vlasnik to više ne treba riješio se je te robe, to pokazivati javnosti ... U svakom slučaju jeu je jako dobro razmisliti bolje nego se hvaliti..Ovdje je vrijedna roba ali neda se ( ne može nezna ne usudi se svako to iskoristiti unovčiti . ) .......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije