Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Schengenska pravila ponovno
Povratak na članak

Dramatična poruka Tuska ekonomskim migrantima: Ne dolazite u Europu!

Naglasio je da ni Grčka niti jedna druga zemlja neće biti tranzitna zemlja i da će schengenska pravila uskoro ponovno biti na snazi

Komentari 7

SN
Snowman
19:20 03.03.2016.

da ih salju nazad be bila bolja poruka, to bi se brzo proculo. Ali Zapad ih "spasava" i vozi na Zapad umjesto da ich vrate odakle su dosli.

VL
MA
marijanka
14:30 03.03.2016.

ma dajte sve izbjeglice u vlakove i ditrektno va Njemacku,bez zastoja jer su tamo dobro dosli a Merklica ih neka doveka sa kolacima,jer ih je i pozvala

VL
Avatar Getrib
Getrib
16:22 03.03.2016.

Apelima se neće riješiti izbjeglička kriza kao niti bombama saveznika dok se ne stvore uvjeti sigurnog ostanka i povratka stanovništva ugroženih područja. Samo živa sila na terenu može pobijediti one koji ugrožavaju sigurnost. Zar stotine tisuća mladih muškaraca imigranata očekuje da netko drugi umjesto njih osigura pobjedu dok oni iz sigurnosti u izbjeglištvu gledaju kako drugi ginu za njihovu sigurnost u domovini. Svima vojno sposobnima treba zabraniti imigraciju.

VL
GI
giglibigli
17:20 03.03.2016.

koje li nesposobne generacije europskih politicara ,on apelira :molim vas nemojte dolaziti mi nemamo pojma sto napraviti!

VL
DU
Deleted user
19:02 03.03.2016.

Ne dolazite u EU krenite USA,,,,,,,

VL
SJ
Sve je uzalud
15:35 03.03.2016.

...........tko beše ovaj....................gizdislav.....................grobar Europe....još je ostala Njemačka.......najprije se treba obračunati sa najjačima -------------a mali padaju šaptom........za Europu kakvu smo poznavali je već kasno..........

VL
ZI
zimerman
17:10 03.03.2016.

Sta je dramaticno u ovoj poruci ??????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.