Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U UMAGU

Dramatičan prizor za vatrogasce i liječnike: Mladiću jednostavno nije bilo spasa

Prometna nesreća u Umagu
Foto: JVP Umag
28.08.2020.
u 15:50

Naime, mladić je poginuo na mjestu nesreće, a njegovo je tijelo prevezeno na patologiju pulske bolnice radi obavljanja obdukcije. Prizor na mjestu nesreće bio je stravičan i za vatrogasce.

Mladić P.T. (19)  poginuo je u stravičnoj prometnoj nesreći u četvrtak oko 23.15 sati u blizini Umaga. Iz PU Istarske rekli su da se nesreća dogodila kada je mladić upravljao vozilom marke Audi to bez položenog vozačkog ispita. 

U vožnji nije koristio sigurnosni pojas kao niti svjetla na vozilu, a zbog velike brzine, prilikom izlaska iz zavoja, izgubio je nadzor nad vozilom. 

Automobil je udario u postolje rasvjetnog stupa, odbio se se i udario u stablo a potom je odbačen na kolnik - rekli su u PU Istarskoj. 

Naime, mladić je poginuo na mjestu nesreće, a njegovo je tijelo prevezeno na patologiju pulske bolnice radi obavljanja obdukcije. Prizor na mjestu nesreće bio je stravičan i za vatrogasce.

- Dojava nam je stigla u 23.24 sati, a izašli smo s tri vatrogasna vozila i šest vatrogasaca. Mladić je ostao prikliješten u vozilu te smo morali rezati lim kako bi ga izvukli. To je sve trajalo 3-4 minute, ali nije mu bilo spasa - rekli su vatrogasci. 

I ekipa Hitne pomoći rekla je kako je prizor doista bio težak, navodi portal 24sata

- Nama je poziv stigao u 23.17 sati i naša ekipa odmah je stigla, obzirom da se nesreća dogodila blizu nas. Prizor je bio jako težak. Nedostajao je cijeli prednji kraj vozila. Na žalost, mladić je bio totalno prignječen u vozilu i nastale su teške ozljede glave. Općenito su to bile ozljede nespojive sa životom, te naša ekipa nije niti pristupila oživljavanju osobe. Nije bilo pomoći jer su bile preteške - rekla je ravnateljica zavoda za Hitnu medicinu Istarske županije, Gordana Antić. 

 

Komentara 2

DU
Deleted user
18:57 28.08.2020.

Dobro da nije nekog drugog ubil. A vlasnika automobila pred sud!!!

DU
Deleted user
18:10 28.08.2020.

A od kuda mu auto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije