Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAŽNA DOJAVA

Drama na Trešnjevci: Posvađao se s ljudima iz ugostiteljskog objekta pa javio policiji da je tamo bomba

Zagreb: Policija provjerava dojavu o bombi u McDonaldsu na Vrbanima
Davor Puklavec/PIXSELL
23.10.2022.
u 18:13

Osumnjičeni muškarac je priveden, a policijski službenici su na mjestu događaja obavili pregled te nisu potvrdili istinitost zaprimljene dojave

Nova dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi u ugostiteljskom objektu na Trešnjevci stigla je danas u poslijepodnevnim satima zagrebačkoj policiji, a koja se ispostavila lažnom.  

Kako javlja policija, oko 14.38 sati policajcima je stigao poziv muškarca koji je kazao kako je u ugostiteljskom objektu na Trešnjevci postavljena eksplozivna naprava. 
 
''Policijski službenici s Trešnjevke su žurno i bez odgode krenuli na mjesto događaja te su u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta zatekli 35-godišnjeg muškarca koji je kod sebe imao mobitel pozivnog broja s kojeg je Operativno-komunikacijskom centru policije dojavljena lažna dojava o eksplozivnoj napravi'', izvijestili su.
 
Tijekom daljnjeg postupanja na mjestu događaja, 35-godišnjak je policajcima otkrio kako je lažno dojavio da se u ugostiteljskom objektu nalazi eksplozivna naprava iz razloga što s osobama koje su bile u ugostiteljskom objektu ima narušene međuljudske odnose.
 
Osumnjičeni muškarac je priveden, a policijski službenici su na mjestu događaja obavili pregled te nisu potvrdili istinitost zaprimljene dojave, dakle radi se o lažnoj dojavi.
 
''Policija svaku zaprimljenu informaciju ili dojavu o mogućim postavljenim eksplozivnim napravama, uzima krajnje ozbiljno i s oprezom te se žurno obavljaju provjere na terenu, a tako je bilo i u konkretnom slučaju'', javlja policija.

>> VIDEO Ruski vojni avion srušio se na stambenu zgradu u Sibiru: Poginula su oba pilota


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije