Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Slovenski bioenergičar pomagao je i našem slavnom pjevaču

04.02.2018.
u 00:00

Kroz ruke svjetski poznatog iscjelitelja iz Zadra prošle su tisuće ljudi.

U knjizi iz 1984. godine „Iscjelitelj Domančić – liječenje bioenergijom“ Dražena Jakčina opisana je prvi put zdravstvena provjera Domančićeva liječenja bioenergijom pred stručnim timom liječnika. U knjizi se opisuje njegovo tretiranje vlažne gangrene koja se, prema procjeni liječnika, trebala riješiti amputacijom noge, ali nakon tretmana bioenergijom noga je spašena. I bez takve stručne potvrde kroz ruke svjetski poznatog iscjelitelja iz Zadra prošle su tisuće ljudi. Ne smatra to čudom, a balansiranje energetskog potencijala unutar sustava podučava u sklopu svoje licencirane prakse. Jedan je od njegovih učenika i poznati slovenski bioenergetičar Drago Šušnjara koji je nedavno pomogao i Oliveru Dragojeviću.

Koja je veza vas i Zdenka Domančića?

Zdenko Domančić moj je dugogodišnji učitelj, suradnik i prijatelj. S njim me prije 20 godina upoznao zajednički prijatelj Karlo Kodela s kojim sam se pridružio Zdenkovoj ekipi pa smo zajedno više od deset godina izvodili terapije i seminare bioterapije po Domančićevoj metodi. S vremenom su nam se pridružili i drugi iscjelitelji koji rade po njegovim metodama i sada uspješno zajedno pomažemo mnogim bolesnim ljudima.

Kada ste počeli primjećivati da ste drukčiji od drugih?

Svaki je čovjek po nečemu drukčiji, poseban i svet. Moja je “posebnost” da sam od malih nogu gledao na svijet oko sebe drukčije od drugih, no tada to još nisam razumio. Na nagovor onih koji su primijetili tu moju “posebnost”, da na poseban način stupam u kontakt sa životinjama, da mi mala djeca prilaze i žele ostati u mojoj blizini, da mi ljudi ispovijedaju svoje skrivene misli, počeo sam promatrati samog sebe i tražiti obrazloženja tome.

Cijeli intervju pročitajte u nedjeljnom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte e-izdanje

Ne propustite ni ove teme: 

Hamed Bangoura, pokretač nove političke inicijative: Probudit ćemo 1,7 milijuna uspavanih birača

Lela Margitić: Nema više toga da se pazi na starije, nestalo je poštovanja

Retrospektiva Večernjakove ruže

DANAS DAR: Korizmena kuharica

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar bodavica
bodavica
23:44 03.02.2018.

kad je tako moćan zašto je umro Steve Jobs.,Njemu je mogao pomoći jer Steveu nije bio problem novac. Kratko i jasno jedan običan ŠARLATAN koji prodaje maglu budalama kad puše bura!!!!!

NV
NV
22:05 03.02.2018.

Samo pravi reklamu sebi.

Avatar patkovic
patkovic
23:59 03.02.2018.

da je moralna država bio bi u zatvoru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije