Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENI TERORISTI

Udovica smaknutog sisačkog zeta: 'Dovedite te pse meni i dajte mi šest sati nasamo sa svakim od njih'

Dragana Prodanović Haines
Foto: Privatni album
1/2
10.02.2018.
u 14:13

Alexanda Kotey i El Shafee Elsheikh pripadnici su britanske ćelije Islamske države koja je bila zadužena za dekapitaciju talaca iz zapadnih zemalja

Dragana Haines, Siščanka čijeg su supruga Škota ubili pripadnici Islamske države, izrazila je želju da sama izvrši pravdu nad dvojicom britanskih članova te organizacije koji su zarobljeni u Siriji.

Alexanda Kotey i El Shafee Elsheikh pripadnici su britanske ćelije Islamske države poznate i kao Beatlesi, koja je bila zadužena za dekapitaciju talaca iz zapadnih zemalja. Dvojica terorista trenutno u Siriji drže kurdske snage koje imaju potporu SAD-a. 

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Očekuje se da britanska vlada neće tražiti njihovo izručenje radi suđenja u samoj Velikoj Britaniji, gdje obojica imaju obitelj, što znači da bi mogli biti izručeni u zloglasni američki zatvor Guantanamo.

O dvojcu se za The Times iz Hrvatske oglasila Dragana Haines, udovica Davida Hainesa, hrvatskog zeta i humanitarca kojeg je Islamska država ubila u Siriji 2014. godine.

- Dovedite te pse meni. Ili me odvedite njima i dajte mi šest sati nasamo sa svakim od njih. Obećavam vam da će biti živi nakon što završim s njima. Iako nisam sigurna da bi željeli biti - komentirala  je Dragana Haines.

Zoran Marinović svjedočio je usponu i padu islamske države:

Dragana Prodanović Haines
1/29

Komentara 69

RO
rojnik
15:05 10.02.2018.

A baš su ova dvojica simpatični, šarmantni, svaka majka bi ih za zeta željela. Izgledaju humano i skromno pa bi mogli nastupiti u Frljićevim predstavama.

Avatar whitesox
whitesox
14:32 10.02.2018.

Nadam se da neće uzeti pravdu u svoje ruke,zbog kćeri za koju živi!Kurdi će to odraditi temeljitije

Avatar nekakav
nekakav
15:04 10.02.2018.

i muž ti je bio jako hrabar i nije se obazirao na upozorenja, pa je završio svoj život. 6 sati bi ti s njima svakim bila? pogledaj ih. u minuti bi bljesnula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije