Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragan Vulin:

'Slavonska sokolska straža nije paravojska, bavi se humanitarnim radom'

Dragan Vulin
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/5
16.10.2015.
u 22:30

Kome će se prikloniti: Čekat ćemo da prođu parlamentarni izbori, vidjet ćemo tko će biti s nama spreman provesti naš program

Dragan Vulin, predsjednik HDSSB-a, rekao je u večerašnjem Dnevniku Nove TV kako se ne boji da bi se njihovi i birači HDZ-a mogli okrenuti prema Domoljubnoj koaliciji.

- HDSSB u Slavoniji, odnosno u pet slavonskih županija, nema konkurenciju. I HDZ i njihova koalicija kao i SDP i njihova koalicija rekli su u konačnici i u aktualnom mandatu dokazali su što misle o Slavoniji i često ljudi kod nas kažu kako su na proteklim parlamentarnim izborima barem nešto i obećavali, kleli se da će sasušit' ruke i što sve ne, a evo danas ni to ne rade, a HDSSB je jedina stranka koja zastupa njihove interese - rekao je Vulin. Dodao je kako su još prije šest mjeseci jasno rekli da žele biti dio buduće vlade kako bi proveli promjene nužne za Slavoniju. 

Nije dao jasan odgovor na pitanje hoće li se prikloniti lijevoj ili desnoj koaliciji.

- Čekat ćemo da prođu parlamentarni izbori, vidjet ćemo tko će biti s nama spreman provesti naš program, program koji jamči bolji život u Slavoniji - rekao je Vulin.

Založio se za fiskalnu i administrativnu decentralizaciju a rekao je i kako bi broj županija trebalo smanjiti na pet. Za unutarstranačku Slavonsku sokolsku stražu, čije je nedavno postrojavanje izazvalo kritike dijela javnosti, rekao je da je klub osnovan kako bi se bavio i humanitarnim radom, sportom i rekreacijom, a ne vojska ili paravojska.

- U tim odorama, koje jesu bile crne boje, svatko je vidio što želi. Neki su mi rekli da liče na dimnjačare, ako netko vidi nešto drugo, mislim da je to druga stvar - rekao je Vulin.

>> Vulin i Čačić i lijevo bi i desno, Josipović i Holy samo sa SDP-om

>> Oglas za pristup Slavonskoj sokolskoj gardi

Komentara 36

PA
pajper
23:37 16.10.2015.

Dragan Vulin 100% made in croatia

Avatar Idler 3
Idler 3
22:48 16.10.2015.

Dragan Vulin, jel kaj u rodu z onim Aleksandrom kaj je ministar u Srbiji ?!

SZ
split-zagreb
23:37 16.10.2015.

dokon pop i kozliće krsti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije