Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pregled godine

Doznajte o čemu se najviše pisalo na Twitteru 2012. godine

Twitter
Twitter
18.12.2012.
u 10:58

Poruka "Još četiri godine" koju je napisao Barack Obama najpopularniji je tweet u ovoj godini

Kada je Barack Obama nakon objave izbornih rezultata 6. studenoga na svom Twitter-profilu napisao "Još četiri godine" vjerojatno nije ni slutio da će taj tweet biti najpopularnija poruka na ovoj društvenoj mreži koju je retweetalo više od 810.000 tisuća korisnika. Time je taj tweet postao najpopularniji tweet 2012. godine, ali i uopće budući da su ga retweetali korisnici u više od 200 zemalja.

Tweet Justina Biebera "RIP Avalanna. Volim te" druga je najpopularnija poruka na ovoj društvenoj mreži, a retweetalo ju je više od 220.000 korisnika. Mladi je pjevač tu poruku ostavio nakon što je njegova šestogodišnja obožavateljica Avalanna Routh, koja je bolovala od rijetkog oblika raka mozga, preminula u rujnu ove godine.

Popularan je bio i tweet američkog nogometaša TJ-a Langa, olimpijskog tima Velike Britanije, japanskog glumca Kouichija Yamadera...

Najviše se ove godine tvitalo o Olimpijskim igrama u Londonu te je na tu temu poslano čak 150 milijuna tweetova.

Kako je izgledala vaša godina na Twitteru, možete pogledati ovdje.

>> Pogledajte što se najviše lajkalo i komentiralo na fejsu u 2012.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije