Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GDJE JE ZAROBLJENI HRVAT?

Doznajemo: Naš vojnik u Ukrajini ranjen je gelerom. Hrvat iz Azova zarobljen dok je pokušavao pobjeći

03.06.2022.
u 20:52

Sudbina drugog Hrvata, V. P. koji se borio na ukrajinskoj strani, a kojega su zarobile ruske snage, još je neizvjesna. Kako se doznaje, nema nekih pomaka u nastojanjima da bude predan hrvatskoj strani. Tog su Hrvata zarobile ruske snage dok je, kako su objavili ruski izvori, pokušavao pobjeći iz Mariupolja.

Ključne riječi

Komentara 49

Avatar Cantor
Cantor
21:24 03.06.2022.

Zašto Hrvatsko zdravstvo snosi troškove lječenja i eventualne invalidnine za nekoga tko je svojom voljom a protivno zakonima ove zemlje otišao u rat za tuđe interese?

TI
tico123
21:31 03.06.2022.

za koga se borio taj neka ga i liječi a ne da nama uzimaju novce zbog nekih avanturista

AF
AfganistanskiHrvat
21:45 03.06.2022.

Hrvatski vojnik ili hrvatski državljanin. To je jako različito i jako gadno za uhvaćenog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?