Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRESIRANJE LJUBIMACA
Povratak na članak

Dozivanje psa besmisleno je bez zapovijedi

Vlasnicima bi pametnije bilo da uz ime slijedi i neka zapovijed, poput 'dođi', 'idemo' ili 'ne'.

Komentari 3

DO
domxerex
10:24 28.05.2018.

Prva stvar koju vlasnici pasa moraju shvatiti da je to pas a ne čovjek i da tu ljudska psihologija ne funkcionira. Moram reći da kod onih nadobudnih liberanih pametnjakovića sam vidio da ljudska psihologija (njihova verzija) ne funkcionira ni na njihovoj djeci jer su strašno bezobrazna i razmažena. Ako se tako postave prema psu on će ih smatrati slabima i onda će on sebe postaviti za vođu čopora. Nakon toga će on početi njih dresirati i postavljati im pravila a da "nadobudne budale" neće ni znati. Zato zagovarama da ne treba svima dati pravo glasa jer nisu sposobni preuzeti odgovornost i biti razumni ma koliko pričali o liberalizmu i demokraciji i ti likovi i likice su i dalje ostali kmetovi i sluge koji čeznu za gospodarom.

VL
LO
Long
09:16 28.05.2018.

Prvo pas, a i vlasnik. Moraju razumjet rijec zapovjed. To nije molba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.