Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačno sunce!

Dosta vam je zime? Za vikend temperature do 18 stupnjeva

sunčano, vrijeme, zatopljenje (1)
Filip Brala/PIXSELL
01.03.2013.
u 10:37

Temperatura će se u petak većinom kretati između 7 i 12, a na Jadranu od 13 do 18 Celzijusovih stupnjeva. U subotu i nedjelju bez veće promjene

Je li vam već dosta zime i snijega? Dobre vijesti stižu od prognostičara. Ovaj će vikend zatopliti.

Iako su jutro u nizinama kopnenog područja obilježili magla i niski oblaci, danas će biti pretežno sunčano, osobito na Jadranu i u višem gorju. Puhat će uglavnom slab vjetar, a najviša temperatura u petak će se većinom kretati između 7 i 12, a na Jadranu od 13 do 18 stupnjeva Celzijusa, izvijestio je DHMZ.

U subotu će i dalje biti toplo za ovo doba godine. Jutarnja temperatura kretat će se uglavnom između -3 i 2, na Jadranu 2 do 8, dok će najviša dnevna biti od 4 do 9, a na Jadranu od 12 do 17°C. Bit će djelomice sunčano, uz povremenu umjerenu naoblaku, a u mnogim kopnenim krajevima ujutro i dio prijepodneva uz maglu ili niske oblake. Puhat će slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu umjerena do jaka, podno Velebita na udare mjestimice olujna bura, koja će poslijepodne će slabiti.

Vrijeme i temperature neće se značajnije promijeniti ni u nedjelju ni u ponedjeljak. 

>> Bijela Hrvatska: Tijekom vikenda očekuje se novih 20 cm snijega

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije