Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJI HOS-OVACA:
Povratak na članak

'Dosta je prepucavanja politike preko leđa naših poginulih. To je sramota'

Stojimo uz pozdrav 'ZDS', naši su ginuli pod njim... ali poštovat ćemo svako zakonsko rješenje

Komentari 109

Avatar mrkyyy
mrkyyy
19:05 03.09.2017.

vječno hvala ovim dečkima i njihovim obiteljima na hrabrosti i žrtvi koju su podnjeli. ove poražene 95te, navodne antife i političare koje na vama grade karijere ne slušajte.

VL
DU
Deleted user
18:12 03.09.2017.

Bilo je i vrijeme da se pita obitelj a nas nažalost mediji redovito bombardiraju mišljenjem Beogradskih suradnika

VL
DU
Deleted user
18:41 03.09.2017.

Ako je pozdrav ZDS kompromitiran u NDH, HOS-ovci su ga odkomprimitirali. Pozdrav je to koji nikoga ne vrijedja i govori o predanosti zastite svoga doma i svoje domovine. Smeta naravno onima koji su alergicni na spomen Hrvatske i njena postignuca. Takvima prepustiti da nam kroje sudbinu ravno je samoubojstvu.

VL
Avatar alien79
alien79
18:19 03.09.2017.

Na žalost u Hrvatskoj je premijer Pupovac a zamjenik Radin. Plenković i ekipa su njonje

VL
Avatar tituš
tituš
18:07 03.09.2017.

Za dom!

VL
JA
jadrmatic
18:16 03.09.2017.

Dobro, a što ćemo s emocijama Andreja Plenkovića, Davora Božinovića i Milorada Pupovca i njihove četničke ekipe? Pa i oni imaju neke osjećaje i grozno pate. Pa pogledajte samo ispaćeno lice našeg Milorada. Dragi moji, ne razumijete da su danas emocije četnika u prvom planu.

VL
MA
Marcone
18:54 03.09.2017.

Glavno dá je Peki dosao na svoje.

VL
NE
Neufahrn
19:09 03.09.2017.

Sto reci na tome nasa Vlada? Sa Premijerom Plenkovicem nema izgleda meni ni malo casti i nacijonalne ponosi kada srbadija kihne cijela hrvatska vlada dobije gripu a ko nije istog misljenja da postavi guzu sa jedne strane dunava a sa druge strane save nije dobro dosao u hrvatskoj vladi to nije samo HDZ nego svi takozvani zastupnici hrvatskog naroda ,doklije Hrvatska i Hrvatski narod mora lizati guzicu drugima i doklije se moramo dati ucijenjivati . Padne mi napamet jedna stara Njemica koja mi je kazala jednom prilikom HRVATI SU DOBRI RADNICI ALI LOSE GAZDE sto to treba da znaci da mi sa nasom drzavom neznamo da vladamo . Dok imamo Vladu koja govori da je BIH ,SRBIJA , drugi koji zele Hrvatsku teritoriju nisu Hrvatski prijatelji i to nikad nemozedu biti jer za to nisu nasi sinovi ocevi rodjaci ginuli zar tu nasu vladu nije stid to vas pitam sramote od sramote zar ta nasa ??? Vlada nema stav i moc da stiti nase interese i interese HRVATSKE

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
18:45 03.09.2017.

Za gospodu Plenkovića i Pupovca su ti mladi ljudi ustaše u JNA oprtačima , čizmama i šeširima. Umjesto da obrane dignitet Domovinskog rata i njegovih boraca, HDZ je pristao na politizaciju hrvatskih svetinja. Sama ova politizacija će itekako politički koštati Plenkovića, a i sam HDZ bude li se i dalje ovo pitanje politiziralo.

VL
NE
Nebtno
18:34 03.09.2017.

Nisam dobro čuo, koje su to mjesto branili. E plenky plenky otvoreno si pljunio tim ljudima u lice

VL
JO
jozoblekic
20:00 03.09.2017.

Predlažem da se podijeli 100000 majica sa znakom HOS_a.pa nek crknu od jada

VL
ST
stefj
19:33 03.09.2017.

Uvijek se gledalo više na "osjećaje" jedne manjine, nego na osjećaje svih drugih. Kada su postavljali ćirilićne ploče u Vukovaru, nitko nikoga nije pitao za osjećaje, čak su i pripadnici manjine zaposleni po ključu u policiji, mlatili branitelje, jednog i ubili... Zašto netko sad očekuje da će biti drugačije? Nitko ne reagira na četničke, jugoslavenske i komunističke simbole, to kakti ne uznemirava nikoga, a kad se pojavi Hrvatski grb s prvim bijelim poljem ili spomen ploča koja nema veze s fašizmom, onda graknu cijela oporba, udruge, mediji itd... Što iz toga vidimo? Da su osjećaji jedne manjine vrjedniji od osjećaja svih ostalih, da imamo kaste privilegiranih gdje je nacionalnost oznaka jedne privilegirane kaste, da su mediji i političari sve samo ne objektivni, itd...

VL
Avatar majmunranko
majmunranko
18:22 03.09.2017.

A kad ćemo čuti obitelj Milorada Pupovca, npr. njegovog brata Vojislava iz vojske SAO Krajine što on misli o svemu tome? Kad ćemo čuti obitelj Miloradovog potrčka Andreja Plenkovića, koliko su tek oni patili zbog toga što je njihov sinčić obolio zbog anemije, pa tek sada pokušava nadoknaditi propušteno? Kada, kada, kada? A gdje su tek obitelji četnika?

VL
Avatar arba_arba
arba_arba
21:15 03.09.2017.

Fala Bogu, da se i njih napokon spominje

VL
DU
Deleted user
21:09 03.09.2017.

Brat mi je 1993 poginuo sa krunicom oko vrata i pokličem ZA DOM SPREMNI. Nije ustaša kao ni ja,imam prijatelja Srba. Djeci kad pričam o njihovom stricu uvIjek im spomenem Za dom spremni je je svoj život dao za Domovinu i nitko mi ga neće moći zabraniti da ga govorim kao ni mojoj djeci. I prestanite nas zvati Ustašama samo zato jer smo volili i volimo Hrvatsku i spremni smo za nju i svoj život dati.

VL
DU
Deleted user
18:29 03.09.2017.

ne ponovilo se..ili..

VL
IL
ilijan
08:49 04.09.2017.

Vječno im bila laka Hrvatska zemlja, pustite ih da počivaju u miru božjem i mjesto im je na svakom milimetru Hrvatske zemlje. Za dom spremni!

VL
DU
Deleted user
20:44 03.09.2017.

sve paravojske se moraju odmah pri nastajanju staviti pod komandu stožera narodne obrane, policije ili vojske. u ono doba je bila policija tu i moglo se neke stvari napraviti...

VL
NE
Nebtno
20:11 03.09.2017.

Možda je hsp marginalna stranka, al ovo nije marginalno pitanje, dokle god se ta ploča nevrati i svi iz vlade skupa s pupovcem neodete održati komemoraciju žrtvama

VL
DD
ddh
20:00 03.09.2017.

Stalno pokusavaju komunisticki novinari i novinarke stvoriti sliku, kako se eto politicari prepucavaju oko zrtava HOS-a. To je malo ili jako puno izvrtanja istine. Ne prepucavaju se HDZ ili Plenkovic oko zrtava HOS-ovaca. Prepucavaju se jedino sovjetski Bernardic sa njegovom Yugo-komunistima, a prepucavanja najvise potenciraju upravo ti komunisticki novinari i cijela ergela simpatizera zlocinca Tita i Partije s Iblerovog trga. Ti su ti, koji pljuju po zrtvi heroja iz HOS-a, ti su ti koji pljuju po onima koji su im svojim zivotima omogucili, da danas smiju pisati i komunisticke bljuvotine. Ti su izdajice i ideja slobodne i demokratske Hrvatske koji u njihovoj jednoumnosti vodjeni komujistickom zlocinackom dogmom stvaraju od ploce u Jasenovcu spektakel, ti su ti koji plesu kolo sa veleizdajicama demokrstske Hrvatske okupljene oko Josipovica pod zastavama Sovjetskog saveza i komunisticke diktatorske Hrvatske.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.