Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN ZA POKUŠAJ UBOJSTVA

Došao u kafić i napao ga satarom

Ubojstvo
Miranda Cikotic/PIXSELL
09.04.2021.
u 08:16

Napadnuti mladić se branio te se sukobio s 35-godišnjakom. Tijekom sukoba, 35-godišnjak je sa stola uzeo metalne škare te je njima pokušao ubosti 28-godišnjaka

Muškarac (35) optužen je za pokušaj ubojstva, a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Splitu. Tereti ga se da je 22. prosinca 2020. oko 15,30 sati došao do jednog ugostiteljskog objekta u Splitu.

Ušao je unutra držeći u ruci sataru kojom je zamahnuo prema vratu 28-godišnjaka pri čemu ga je ranio. Napadnuti mladić se branio te se sukobio s 35-godišnjakom. Tijekom sukoba, 35-godišnjak je sa stola uzeo metalne škare te je njima pokušao ubosti 28-godišnjaka, no ovaj se uspio obraniti te zadržati 35-godišnjaka do dolaska policije. 

Tužiteljstvo u optužnici traži da se 35-godišnjaku produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije