Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvjetnici o Liniću
Povratak na članak

Treba li i hoće li DORH istražiti Linićeve navode

Oprez – Kad se političari optužuju, treba biti oprezan i ne treba brzati sa zaključcima

Komentari 33

Avatar feudalac
feudalac
10:16 30.05.2014.

...sve ovo su tračevi naspram optužbe da je INA utajila porez u iznosu od 6,2 milijarde dolara !? Nažalost o tome se govori malo ili nikako, u nadzornom odboru i upravi sjedili su stranački ljudi, nadam se da ne će sve završiti s drugarskom kritikom! Zbog ovakvih stvari komunisti su nekada ubijali (Đureković) a Špiljak i društvo zataškavali, baš kao i Milanović i Linić.

VL
Avatar gabrijelsejtan
gabrijelsejtan
10:35 30.05.2014.

Ne,znao je za to dorh i prije i što je bilo?? Da je kojim slučajem neki "mali" čovik ukra kruh,sve bi se na njega obrušilo i dorh,morh i ministar nebranitelja matic. Svi kradu milijune eura(omiljena rečenica kod crvenih vragova kaoao da svoju valutu nismo dobili)valjda kuna nije ok. Što je sa inom,što je sa patrijom(inače amfibiska vozila,nismo nešto gledali iste u pomoči poplavljenjim)što je sa mesićem,poljuprivrednici,doturi,prosvjeta sve u minusu. A mali kmeri se kolju izmedju sebe,u normalnim drzavama daleko od EU(a tu izgleda i mi pripadamo)premijer bi odavno dao ostavku,"presednik" ljepe njihove(jer očito nije njegova) smatra da je ovo sve "jadno". Dorh je obično leglo lopovluka i stranačkih interese nije bitno tkojih,crvenih.plavih zelenih dok obični puk crkava od poreza,prireza,obustava,ovrha elita se ceri u uizva.

VL
FA
faxfax
10:16 30.05.2014.

kako je ljepo ustati ujutro i uz kavicu se nagutati nebuloza o hrvatskoj politici i politicarima....o kradjama o propalim tvrtkama o krizi na svakom koraku i nemogucnosti da se bilo sto okrene na bolje.....prelijep osjecaj je znati da zivis u eu koja je garant za uspjeh a ti bez da bilo sto radis cekas da se desi cudo pa da eurici padnu u nase dvoriste pritomu nepoduzimajuci nista......jadna smo mi nacija koja si sve to dopusta iz dana u dan iz godine u u godinu i tako u nedogled.......prepustili smo se igri klaunova i samo se smijemo stvarima koje nam se desavaju pred ocima i uzivamo u predstavi u kojoj i sami imamo velike uloge...i neprimjecujemo da cemo mi biti crnci i indijanci koji ginu na na kraju filma a nasa tvz..elita od politicara..ha ha ha njima ce uvijek biti dobro nevezano koliko ih mi pljujemo,,dobro im je jer uvijek mogu racunati na nas glas.....

VL
FI
Fickilicki
10:30 30.05.2014.

Pa logicno da DORH i USKOK pod hitno trebaju pokrenuti istragu. A da Milanovic ima trunku odgovornosti i karaktera onda bi dao ostavku.

VL
FI
Fickilicki
10:34 30.05.2014.

Hvala Bogu da sam rodjen i odrastao u uredjenoj civiliziranoj Njemackoj, gdje Predsjednik Drzave daje ostavku zbog sumnje da ga neki prijatelj castio poklonom od 700€. Ne dao Bog da sam prisiljen da zivim u Hrvatskoj

VL
OP
opančar
10:19 30.05.2014.

sramota zašto su ljudi ginuli u dom. ratu, kad bi vidjeli kakvu su državu stvarali, odmah bi se vraćali u grob, imamo dva zla, sdp i hdz, pa biraj manje zlo, nema poštenog političara u rh, da bar hoće neki švabo npr. po imenu hans osnovat neku stranku i izać na izbore u rh, bez oklijavanja bih glasao zanjega, jer nemože opljčkat više ovu državu od naših rvatina.

VL
FI
Fickilicki
10:38 30.05.2014.

U Njemackoj ministri obrane zu Guttenberg i ministrica obrazovanja Schavan daju ostavke i dobiju krivicni proces zbog laznog diplomskog rada odnosno doktorskog rada... Ili "kompiliranje po Karamarku. Dok u Hrvatskoj glavni sekretar druge partije u zemlji ni ne pomišlja na ostavku zbog laznog diplomskog rada. Niti ga DORH procesuira zbog tog krminalnog cina prevare. Jel tako,Vaso?

VL
AP
apolon
10:14 30.05.2014.

Hoće li DORH provjeravati Linićeve objede pitanje je..."izvjesna novina" iz Rijeke upravo piše da će Linić već u ponedjeljak prijaviti Z. Milanovića saborskom odboru za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost zbog zloupotrebe tajnih službi ... saga se nastavlja,opasna zvijer iz saga se nastavlja,opasna zvijer iz džungle ne staje!

VL
AP
apolon
10:32 30.05.2014.

Gledajte na ovaj teatar sa vedrije strane...čuo sam da će BBC započeti snimanje serijala "Državnik novog kova" u Hrvatskoj, jer smo kažu...podobna i jako zanimljiva zemlja u kojoj skandali N i k a d a ne prestaju!ali N i k a d a ne prestaju!

VL
CR
crocro
10:05 30.05.2014.

Gospodo nema ovdje nikakvog opreza. Ako se političari optužuju međusobno i tovare si na leđa kriminal, po čemu bi tu trebao netko biti oprezan? Zar bi trebali reći: "Ma to političari izmišljaju da bi se međusobno osvećivali". NE, NE, to su javne optužbe i DORH nema alternative. Istrga za optužbe se mora odmah pokrenuti. Zna se kako se odgovara za lažne optužbe. Ali se svaka optužba ili prijava mora odmah provjeriti i ispitati. Jer svako kašnjenje može proizvesti štetu. Prema tome, čim je Linić optužbe izgovorio iz svojih usta, istražna tjela se trebaju primiti posla za kojeg su plaćeni. Izjava Linića nije samo izjava, to je PRIJAVA, ali i obveza nadležnim tijelima da odmah poduzmu odgovarajuće mjere i akcije. Ako državna tijela to ne bi učinila, onda bi i pozadina toga trebala doći na svjetlo dana.

VL
DU
Deleted user
10:22 30.05.2014.

Koja je na kraju jadna duša ispao Linić! Od čovjeka koji je sakrio toliko kriminala kad mu je odgovarala, čovjeka koji je svojim pajdašima omogućio bogaćenje, građanima natovario bezdušne poreze i PDV od 25%, nije se drugo ni moglo očekivati. Da se naknadno sjeti na što je, hvali se sam, žmirio. Ajoj!

VL
DU
Deleted user
10:05 30.05.2014.

Linić krije kao zmija noge - jel imadne Joze Kalema u Spačvi!? O, da Quote/Budući da se Šume ne bave preradom drva, Česmu su odlučile prodati i tu se pojavljuje Linićev prijatelj Kalem. Njegova tvrtka Tehnodrvo na natječaju za zakup ili kupnju Česme daje ponudu od 70 milijuna kuna – i u Šumama, s objašnjenjem da je riječ o najboljoj ponudi, donose odluku o prodaji Česme Tehnodrvu. Kalem se pritom obvezuje platiti za Česmu 20 milijuna kuna odmah, a ostatak od 50 milijuna kuna nakon dvogodišnjeg grace perioda, sljedećih deset godina u ratama od po pet milijuna kuna/ O tome ni zuc Linić, a svako ljeto se "nakalemi" Jozi na jahtu...

VL
TM
tesla moj ponos
11:21 30.05.2014.

Što reći o DORH-u? Što Hrvatska je u negativnoj energiji i što se svaki dan priča o slobodnim kriminalcima i što se svako malo zadužujemo do bankrota, svemu tome je kriv upravo DORH. Nije nas zaštitio već je služio onima koje je trebao progoniti!

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
10:13 30.05.2014.

Odgovor na naslovnicu: TREBA...E pa sada koje će Cvitan konce povući o tom potom (jer Cvitan nije glavni nego "njegov" šef Bajić)....Uglavnom meni je drago da je očito rasulo u SDP počelo (vidi se iz zrakoplova)

VL
CF
cmarec.franjo
11:15 30.05.2014.

Imam poduzeće 12 godina , za 2013 godinu platio sam porez na dobit 28.000 kn , i nikad nisam tražio ni dobio kredit od bilo koje banke ili institucije , jer sigurno nemam uvjete!!! , zapošljavam 12 radnika uredno plačam plače ,doprinose i poreze , do sada me nije nitko proglasio lopovom ??? , vozim novi mercedes . Ova vlada i ova naša drzava nisu mi ništa dali ni omogućili ali sram me je pred strancima kad me pitaju : pa dobro ovi iz HDZ a su krali ali što to rade ovi vaši socijalisti ? , zato ih ovim putem molim dajte ostavke i maknite se možda se iskristalizira koji pošten čovjek pa da vodi ovu našu Hrvatsku domovinu !!! Hvala

VL
AP
apolon
10:20 30.05.2014.

Cijenjeni gledaoci ovog teatra apsurda upravo imaju priliku uživati u nastavku nove premijere zvane... "tuku se dvije opasne zvijeri"...hm,koja će biti jača ....pitanje je sad??? ....pitanje je sad???

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
10:39 30.05.2014.

...i ovo.... ako država ima toliko prostora u svom vlasništvu zašto državne i javne ustanove (ministarstva, agencije i dr.) posluju kao podstanari u privatnim prostorima i plaćaju privatnicima najam, često po mnogostruko višim cijenama od tržišne cijene najma prostora???

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:17 30.05.2014.

Najzalosnije u ovome svemu je sto HDZ profitira ovim sukobom, a ne zasluzuje nista jer su mnogo gori od ovih iz SDP-a.

VL
Avatar white socks
white socks
11:34 30.05.2014.

Srećom imamo komentar mjerodavnih ljudi, kao što je taj lik koji ima crni pojas iz nečega i tuče ženu u kući, djeci na ulici i koga stigne a usput drži moralne prodike. DORH treba istražiti i jednog i drugog a i ostale, kao što je onaj što mu je prijatelj "posudio" ogroman novac, samo se ne može sjetiti ni koliko, ni koji prijatelj, ni gdje su mu se zaturili čekovi iz Australije (trebao je puno ranije). Sumnjam da će išta od toga biti. U najkraćem - da Milanović nije dirao Šegona, sve bi bilo u redu, ljubav bi cvala, obojica bi bila dobra i poštena, apsolutno posvećena općem dobru, bez mrvice sebičnosti!

VL
JO
John13
10:23 30.05.2014.

Linic - DORH: Jadranski pomorski servis, trscanski bankovni racun i uplate na njega. Da li je bilo sto dalje potrebno dodavati?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.