Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUD GA OSLOBODIO
Povratak na članak

Todorić dobio prvu rundu, DORH zakazao: Fijasko tužiteljstva ili standardni postupak?

Ivica Todorić tijekom postupka nije se htio braniti, no zato je nakon objave nepravomoćne presude ponovio svoje optužbe na račun premijera Andreja Plenkovića

Komentari 11

Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
06:09 08.10.2020.

DORH NIJE zakazao. Svi postupci koje je on sproveo, istrazne radnje, sudjenje i presuda su standardni hrvatski i balkanski, i svode se na sljedece; PRAVDA je pojam srazmjerno/proporcionalno vezan za financijsko-gospodarsku i medijsku moc. Tko ima novac/puno novca, a s a s time i mnostvo veza gdje treba i s kim treba, a uz to ima i odredjeni utjecaj na medije, njegova je i pravda, odnosno povoljna ili oslobadjajuca presuda (ako sudjenja i bude), bez obzira na to sto ucinio, koliku stetu nekome napravio, koliko novca ukr,, pardon, zamracio. Tko nema navedene stvari, pravdu ce docekati na sveto nigdajevo/svetog nikad, pa ni onda..

VL
KO
Komentar
16:58 07.10.2020.

BITNO je da se o necemu prica.. Vladajuci zamracuju pravo stanje stvari.A ti Nobilo pići po šumama i gorama.

VL
Avatar Ninja1
Ninja1
06:20 08.10.2020.

Čini se da bi Plenki mogao završiti na robiji prije nego Ivica...

VL
ST
stefj
01:23 08.10.2020.

Uh, zar se stvarno tužba temeljila na tome da dokazuju da Agrokor nije trebao savjetovanje, pa da je zato ovo savjetovanje bilo fiktivni posao? Pa koji veleum u DORH-u je to smislio?... To je tako kada tužilaštvo više radi preko medija i političkih pritisaka, nego preko osnovanih optužnica... A Agrokor nije propao jer je Todorić trošio na savjetnike ili jer mu je kćer kupila skupu torbicu, već je propao radi prevelikog širenja, nedostatka kapitala, pa se onda zaduživao po nepovoljnim uvjetima. Ko da je išao kod kamatara... Ako država nije reagirala (pitanje da li je mogla), kada je Agrokor išao kod Rusa po novac uz nevjerojatne kamate, ne vidim što se sada sudi. Da li zato jer narod treba krivca?... Todorić je sigurno krivac radi lošeg poslovanja, a politika je kriva što je Agrokor bio jedan jedini, i što se zadovoljavala s velikim porezom koji je ubirala na jednom mjestu... Ova druga optužnica ima nešto više šansi da prođe, mada i tu ima propusta...

VL
AD
adminka
18:47 07.10.2020.

jel ima još koji mjesec novaca za penzije? od kad počinje 100% participacija lijekova i liječničkih usluga?

VL
Avatar cuki2020
cuki2020
16:08 08.10.2020.

Žao mi je Peveca, sitne ribe uvijek nadrapaju. Todoriću nije dlaka s glave pala, ostala mu imovina, novci u inozemstvu, Kulmerovi dvori

VL
LI
liliZG
13:25 09.10.2020.

todorić je pogriješio samo u jednom, umjesto da bude šerif u svom selu, htio je biti i šire i uzeo novce od rusa da plati slovencima, jel možete zamisliti goru kombinaciju?????????

VL
Avatar SileZla
SileZla
21:40 07.10.2020.

Kao laiku otpočetka mi optužba protiv Todorića izgleda šepavo. Oštetio je Agrokor? Izvlačio je novce iz vlastite tvrtke? To je kao da netko digne optužnicu protiv mene da sam izvlačio benzin iz svoga auta. Trebalo mu je Agrokor ostavit da ga izvuče iz propasti ili da ga dovede do stečaja. Upravo ovakav scenario u kojem je država razvlastila Todorića ostavlja prostor nagađanjima i on sad ima štofa za tvrditi ono što tvrdi.

VL
LI
liliZG
13:24 09.10.2020.

građani RH bi trebali tužiti sve državne institucije koje nisu radile svoje poslove u provođenju zakona, odnosno prisilno naplatile poreze i doprinose koje dotični nije platio državi i samo to , on je mogao raditi sa tom firmom što god je drug htio jer je ta firma njegovo privatno vlasništvo, ... a ne ga tu vucarat po sudu koje će opet građani RH trebati platiti....sramota....

VL
DI
Dingač
01:12 08.10.2020.

bilo je logično da će biti teško vratiti novac od ovog lopova Todorića, ali da je jači od države, nisam mogao zamisliti. ima sve u državi pod kontrolom s 50 000 000 000 kuna. dao je sutkinji 2.000.000 kuna koje bi ona zaradila za 15 godina rada, a ona ga je oslobodila bez straha da će izgubiti posao. kako je lako podmititi tuđim novcem. niti je talijanska mafija ravna obitelji Todorić. strašno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.