Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što je rekao?

Don Ivica Sinanović ostaje u pritvoru zbog ubojstva

Don Ivan Sinanović
Dubrovački vjesnik
23.05.2012.
u 15:07

Don Sinanovića sumnjiči se za ubojstvo predsjednika Mjesnog odbora Banići Marka Kraljevića

Tijekom svađe više ga je puta udario šakom u glavu s nakanom da ga ubije, stav je to dubrovačkog tužiteljstva koje je zatražilo, a tamošnji sud prihvatio, njihov zahtjev da se 49-godišnjeg don Ivicu Sinanovića pritvori zbog ubojstva šest godina mlađeg Marka Kraljevića.

Don Sinanović je nakon ispitivanja u Županijskom sudu, gdje je odgovarao na pitanja suca Đorđa Benussija, odveden u istražni zatvor u Dubrovniku. Njegova odvjetnica Jele Obrad Cobenzl nije željela ništa komentirati.

Vijest o ubojstvu podijelila je i inače podijeljene župljane pa su jedni odmah stali na svećenikovu stranu govoreći da ni Kraljević ni bilo tko drugi nije imao pravo oko pola dva izjutra lupati po vratima župne kuće i vikati.

Nakon ubojstva dubrovački biskup Mate Uzinić zabranio je don Ivici Sinanoviću obavljanje svećeničkog poziva i zauvijek ga razriješio dužnosti upravitelja župa Banići i Lisac.

Komentara 12

BR
brecuja
15:47 23.05.2012.

\"DON IVICA - BIČ BOŽIJI\" Najava: Tetovirani svećenik sa ratnim iskustvom na svom harley-u ustaje protiv nepravde,bluda i lopovluka. Bori se protiv lokalnih korumpiranih političara, no oni mu prijete i ubiju mu psa kao opomenu. Međutim stiže ih ruka pravde..... USKORO U SVIM BOLJIM KINIMA!!!!!

OB
-obrisani-
16:09 23.05.2012.

Svestenik turskog prezimena slusa rock i vozi Harleya.Sve bolje od boljeg,ocigledno stvari se mijenjaju.Vidio sam u juznoj americi svestenika koji slusa heavy metal i posle mise slusaju Slayer i te bandove.i to u crkvi.Jos samo da se pojavi muslimanski Metal band,nesto kao Metal Mujahedins i onda je definitivno djavo ovladao vjerom.A i vidio sam u Dubaiju Harley Davidson Club,muslianski andjeli pakla.Najbolji golfer je crnac a najpoznatiji peper Eminem je bijelac.Sta se desava,mijesaju se ulje i voda

OB
obadius
07:44 24.05.2012.

Zatvoren je za opomenu svima koji se žele suprotstaviti lopovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije