Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sporo pravosuđe
Povratak na članak

Dok su oni riješili žalbu, Bandić je umro

Postupak protiv Bandića za utaju poreza je obustavljen

Komentari 13

KO
komentatorv3
11:13 07.05.2021.

Sve protiv njega dosad je odbaceno, a odbaceno bi bilo i ovo da je pozivel. Hajku na bandica organizirali su milanovic i ostojic koje treba na klupu radi zlorabe polozaja

VL
KO
Kokoiduhovi
09:36 07.05.2021.

Da, "naša" država nam ne može vratiti što su lopovi pokrali za sebe, pa bi barem mogli prestati pisati o toj osobi koje, na svu sreću, više nema. Bolje da svi vodimo brigu o njegovim žetončićima, vjernim desnim i lijevim "rukama" i pouzdanicima, koji sve jače dižu glave.

VL
PO
poluprovokator
09:32 07.05.2021.

Kako nasljednici dobiju imovinu tako im treba navaliti i dugove za porez, pronevjere i kriminal pokojnika ma tko on bio. Kakvo obusfavljanje!!?

VL
TM
trade_mark
09:25 07.05.2021.

super, znači, bespredmetno. i sva ta hrpa love koju je bandić pokrao je isto tako umrla s tim kriminalcem. ta lova više ne postoji i ne treba ju naći? savršeno!

VL
DA
danijelrukavina4
08:16 07.05.2021.

Kako se često kaže, o pokojnicima sve najbolje. Ali, smrću bivšeg gradonačelnika, otvaraju se nova pitanja. U najnovijem časopisu Nacional, iz BiH se javlja novinaru Kutle, i u intervjuu koji je dao novinaru, možemo zaključiti da Milan Bandić i nije bio gradonačelnik. Zašto gosp. Kutle tek sada izlazi sa ovom viješću ? Ako je toliko znao, zašto nije još za života gradonačelnika rekao svoja saznanja. Juče čitam ženi koja se požalila na buku od nove žičare - zapaljen auto u noći. Žičara treba dobiti uporabnu dozvolu. Kutle iz BiH još kaže da je više očekivao od Zdravka Mamića, da on još više zna. O čemu zna ? Što to znaju Mamić i Kutle, a mi obični građani ne znamo ? U kakvoj mi to zemlji živimo ? Kakve tajne skrivaju Kutle i Mamić ? Zašto ih skrivaju ? I Kutle i Mamić su bjegunci od pravosuđa. Da li su Kutle i Mamić pobjegli od pravosuđa ili od "poduzetnika" koje spominje Kutle, a koji su isto tako, prema spoznajama "kontroverzni" kakvi su i sami bili. Uglavnom, biti će zanimljivo pratiti što će se dalje događati. Malo mi ostalo u sjećanju, kada je gradonačelnik primio Palmu iz Jagodine. Eno u Srbiji ga optužuju za podvođenje maloljetnica. Čitam da ovoga Alabara, milijardera koji je htio graditi Manhattan na Savi, da ustvari on radi kao "perač" love. Čiju je lovu onda trebao "oprati" na Manhattanu na Savi ? I, po tome, je valjda već "oprana" lova na izgrađenom "Beogradu na vodi". Tamo se aktualna ekipa na vlasti snažno zalagala za izgradnju. Malo mi se sve to slaže, kao LEGO.

VL
IG
igorl
11:09 07.05.2021.

Ako proces traje do iza necije smrti - to je isto kao da procesa nije niti bilo. Ako nekog ne stignes kazniti - znaci da kazne uopce i nema.

VL
BR
Br19
20:45 07.05.2021.

Super nasljednici dobivaju sve ukradeno. Pravda u rvata🤣🤣🤣🤣

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.