Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U paklu Gorskog Karabaha
Povratak na članak

'Dok mi ležimo u prašini, naš neprijatelj sjedi u Bakuu i traži nas na monitoru'

Stari ruski tenkovi, bunkeri i haubice iz 80-ih godina koje imaju Armenci bespomoćni su pred bespilotnim letjelicama i dronovima koje su Turci dali Azerima

Komentari 122

VH
volim.hrvatsku65
21:22 15.11.2020.

Hocemo li mi Hrvati nesto nauciti iz ovoga ????? A onda razne udruge, peta kolona, komentatori po portalima , domaci i iz REGIONA ...., pricaju kako nama ne trebaju avioni, moderno oruzje..... Tko ce nas napasti ... itd .... Po mom misljenju NAORUZATI SE MAKSIMALNO U SKLADU S MOGUCNOSTIMA, razvijati dronove ( FER, FSB i drugi fakulteti , DOKIING, KONCAR ....) ..... za NEDAJ BOZE !!!!!

VL
AR
ares2020
21:46 15.11.2020.

Kršćani nisu jedinstveni (većina elektronike u Barjaktaru kao i sam motor je sa zapada) ali najveći krivci za poraz su sami Armenci. Dok su se Azerbejdžanci spremali za rat oni su spavali. Oni naprosto nisu imali bilo kakav odgovor, a bilo ih je, mogli su i oni kupiti ili sami proizvesti dronove, ili neku vrstu oružja za masovno uništenje (npr. kemijsko), a ni balističke rakete nisu sada nemoguća misija pogotovo s takvom dijasporom kakva je Armenska.

VL
DU
Deleted user
00:05 16.11.2020.

Jadni Armenci, glavama platili glupost svojih političara. Naravno igra je tu velikih igraća očita. Turska je pomogla Azerima i to ne pomogla, nego odradila masakar vojske sa svojim dronovima, a nije u nikakvom savezu, a Rusija je Armenske političare koji su počeli igrati sa zapadom pustila da im Azeri skoro unište vojsku, iako imaju potpisan savez sa Armenijom i sada su ispali spasitelji, providno, ali učinkovito dovođenje armenskih političara k pameti. Najprljavije je odigrao zapad koji je mutio, a potom dopustio masakar armenske jadne vojske, potpuno bespomoćne. Mali narodi bi konačno morali shvatiti, da su mali i da moraju imati "starijeg brata". Dok Ameri, EU,Rusi i Kina ne sjednu za stol i ne dogovore pravila igre mira nema niti kod nas, sve uvjete su osigurali i jedni i drugi, s tim da Turske i Kineske dronove naši susjedi kupuju, a mi ćemo glumiti Armence, izgleda.

VL
DU
Deleted user
22:21 15.11.2020.

Clanak o zbivanjima u ratnoj zoni....,Armenije i Azerbedžijana,a naše komšije nama ovdje šalju poruke...."kako još nije gotovo"..i kako ćemo se još "ćerati"..!...Pa to nema u......3,pm

VL
OP
optrt
21:38 15.11.2020.

Sramota od Rusije i Putina da su ove ljude ostavili na milost i nemilost islamistima. Dok Turska i Erdogan na sve načine pomažu i tako jačem i mnogobrojnijem Azarbejdžanu. Pouka "Uzdaj se u se i u svoje kljuse" Samo se što bolje naoružat da nss ne zadesi ponovo 91

VL
MI
Mislav28
21:18 15.11.2020.

Mora se imat protuzračna obrana koja skida te naprave , znam da Srbija ima par njih jeftinih kineskih koji lete , nadam se da naša vojska ima protuzračnu koja skida te naprave , da nam se opet nebi desile 90-tee i bili opet nenaoružani ako neki agresor opet napadne.

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
23:13 15.11.2020.

Od svih političara na svijetu Putin najbolje zna što radi.Smrdljivi kompromis je u ovom trenutku najbolje rješenje.Tko zna kakve konstalacije će se stvoriti u budućnosti,Armencima preostaje da strpljivo čekaju priliku osvete.

VL
FA
fajlpz
05:30 16.11.2020.

Koliko ovih istočnih spodoba kod nas.Meni ne bi palo na pamet ići kod njih i pisst po portalima jer su beznačajni.

VL
IV
IvanSplit
22:02 15.11.2020.

Tako je to kad se Pasnjan okrenuo protiv Rusije i napravija zaokret prema Americi i Francuskoj. Pomogose mu kao i Kurdin. Zato ga sad narod trazi da odgovara pred narodom.. Sama Armenija nije priznala Karabah. Ipak im se Rusija Smilovala i spasila ih po ko zna koji put. Dvadeset pet tisuca vojnika im spasila inace Azeri i Turci bi ih likvidirali.Mogu se zahvalit Bogu i Rusima sacuvali su puno teritorija a Rusi se vratili na Kavkaz.Tako je to Armenija je htjela izic iz Ruske Federacije i desilo im se to..E moji Armenci sad znate kako je platit ceh kad odete od svoje majcice Rusije obecali vam Ameri a pomoci nema

VL
IV
IVRI
09:57 16.11.2020.

Hvala Z. Marinković za reportažu. Prije nekoliko dana nismo vjerovali očima kad je na ovom portalu osvanula jedna pod naputkom "PROMO" od tzv. geopolitičkog analitičara V. Vidmarovića koji je iznio niz neistina u korist onih koji su platili promo-članak, tj. od Azerbejdžana. Kao da smo na bazaru pa koliko platiš, analitičar pleše. Usto, gostuje na HRT-u pričajući također lažne podatke o odnosu Armenije i Azerbejdžana. K tome, potonji imaju hrpu love od nafte i plina koje prodaju i Izraelu. Koji im je prije 5 godina za 5 milijardi dolara prodao te iste dronove koiima danas ubijaju Armence. Tužno je čitati i gledati kako su Armenci palili vlastite kuće pred nadirućim Azerima s islamistima koje je Turska povukla iz Sirije.

VL
MA
Marshal
08:07 16.11.2020.

Zoki, svaka Vam čast na reportaži!

VL
HA
Harki
22:58 15.11.2020.

Šta je to "Jermena"?

VL
DU
Deleted user
23:27 15.11.2020.

Pa nek kupe par tisuća starih mobitela i stranih SIM kartica , upale mobitele, pa nek Turci tuku slobodno po mobitelim bogu iza nogu.

VL
DU
Deleted user
16:47 16.11.2020.

„Kim Kardashian?“ “Da. Nju znaju svi. Nekada smo je se sramili, a danas smo ponosni na nju!“ Nije ti to ništa kolega, mi ti imamo Maju, Severinu, Nikolinu, Lidiju, Nives, Jelenu, Ivu i još njih puuuno sličnih, pa se tak ne hvalimo sa njima kao ti sa Kim.

VL
DU
Deleted user
08:04 16.11.2020.

„Dok mi ovdje ležimo u prašini i jedemo konzerve, onaj protiv koga se borimo sjedi u toplom uredu u Baku, jede sendvič i sok"... znači ima sendvičara posvuda, ne samo ovdje :-).

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
01:29 16.11.2020.

Da je ovo pisal onaj Hasan koji mudje uvijek dize u nebesa pravednosti i zrtve bilo bi potpuno obrnuto. Krscani bi bili ubojice i napadaci, muslimani zrtve i pravednici. Ali u stvari ni vrit ni mimo. Ovo nas zanima isto koliko je njih zanimalo kad su sebi napali nas. I opaska autoru nije Gorski nego Nagorni Karabah. Imena se ne prevode. Napisati Gorski Karabah jednako bi bili napisati Novi York ili Rijeka Janeiro.

VL
BE
Beskucnik
03:04 17.11.2020.

Zanimljivo je da je Sorosevskom revolucijom , na vlast u Armeniji dosao prozapadni prdsjednik , a da taj isti zapad nije prsrom mrdnuo da ih spasi , Nagorno karabah je trebao pripast Armeniji po svakoj logici , kao sto Kosovo pripada Albancima

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
21:52 15.11.2020.

danas se vode ne frontalni vec pametni ratovi odes u tursku pogodis u sridu i rat prestaje u roku 2 munute ahhahahaah

VL
Avatar patkovic
patkovic
22:58 15.11.2020.

lukavi erdogan , kupio ruske rakete i kad ih je rastavio i skužio odma napao na zicer

VL
JM
jasminko.mandura
11:37 16.11.2020.

To je enklava okružena azerima koja nikako nije mogla opstati ni na kojem polju. Trebali su sa azerima se dogovarati oko trajnog rješenja, ostati svoj na svome, sada obrenovcu na rame i u egzil. Pameti nikad dosta, neko im davao lažnu nadu samostalnost. Sada izginuli i ostali bez ognjišta normalno više mogućnosti suživota nema nakon tolikih zla i tragedija

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.