Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavi 'Dan republike'
Povratak na članak

Dodik o BiH: Ovo je eksperiment kojeg je uredio međunarodni protektor

Vlasti Republike Srpske organiziraju proslavu 'Dana republike' 9. siječnja iako je proslava protuustavna

Komentari 24

DU
Deleted user
13:06 08.01.2019.

Dodik je obicna sirovina al u jednom je u pravu. Ako pola drzavljana (hrvati + srbi) ne zele biti dio jedne drzave, nit je postuju nit je cijene, kome ta drzava onda treba? Nigdje na svijetu nema drzava u kojoj u velikim djelovima vije zastava tudje zemjle, gdje sportasi igraju za tudje zemlje, gdje se pjeva tudja himna. Bolje se u miru rastati, nego tako nastaviti, BiH tako ni za 100 godina nece krenuti s mjesta.

VL
TT
TTjac
14:22 08.01.2019.

Srbi i Hrvati iz Bosne ne žele je kao svoju državu. To je činjenica i srž problema na kojem treba raditi. Muslimane to frustrira, jer njima je to jedina domovina, a znaju da ovako dalje ne ide. Dvije su opcije, labava federacija tri naroda ili dugotrajna blokada institucija i raspad. Tuđman je loše pregovarao u Daytonu, to danas rezultira novim napetostima i problemima za Hrvate.

VL
KE
kelab
01:59 09.01.2019.

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik nazvao je u utorak državu kojoj je na čelu "eksperimentom" dodajući kako ona opstaje samo zahvaljujući međunarodnoj intervenciji. Pomirite se jednom sa stvarnoscu. Ovo govori Predsjedatelj 'drzave', a ne neki iz saudiarabije ili ili slicnih.... U medjuvremenu oni love u mutnom. Hoce serijatsku djamahiriju u srcu Europe. Dodik zna sto govori. (nije bas da ga volim)

VL
BA
baegnian1
12:56 08.01.2019.

Srbi su eksperiment koji je krenuo krivim putem.

VL
MA
maloprekosutra
12:03 08.01.2019.

Naravno da je eksperiment ! Neuspio eksperiment !

VL
BE
beloslavcanin
13:24 08.01.2019.

Zivjela Bosna i Hercegovina! Jadna ta zemlja sta mora trpiti sa tim svim olosom! Znaj mo svi mi da smo gori od zivotinja!

VL
NA
narod1
12:19 08.01.2019.

BiH postoji stoljećima, za razliku od genocidom napravljenog eksperimenta zvanog RS koji treba ukinuti svim sredstvima jer je sramota civiliziranog svijeta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.