6 10°C
  • Deleted user:

    Dodik je obicna sirovina al u jednom je u pravu. Ako pola drzavljana (hrvati + srbi) ne zele biti dio jedne drzave, nit je postuju nit je cijene, kome ta drzava onda treba? Nigdje na svijetu nema drzava u kojoj ... prikaži još! u velikim djelovima vije zastava tudje zemjle, gdje sportasi igraju za tudje zemlje, gdje se pjeva tudja himna. Bolje se u miru rastati, nego tako nastaviti, BiH tako ni za 100 godina nece krenuti s mjesta.

  • sjs:

    Srbi i Hrvati iz Bosne ne žele je kao svoju državu. To je činjenica i srž problema na kojem treba raditi. Muslimane to frustrira, jer njima je to jedina domovina, a znaju da ovako dalje ne ide. Dvije su opcije, ... prikaži još! labava federacija tri naroda ili dugotrajna blokada institucija i raspad. Tuđman je loše pregovarao u Daytonu, to danas rezultira novim napetostima i problemima za Hrvate.

  • kelab:

    Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik nazvao je u utorak državu kojoj je na čelu "eksperimentom" dodajući kako ona opstaje samo zahvaljujući međunarodnoj intervenciji. Pomirite se jednom sa stvarnoscu. Ovo govori Predsjedatelj 'drzave', a ne neki iz saudiarabije ili ... prikaži još! ili slicnih.... U medjuvremenu oni love u mutnom. Hoce serijatsku djamahiriju u srcu Europe. Dodik zna sto govori. (nije bas da ga volim)

Još iz rubrike Vijesti

Manfred Weber
Kandidat za šefa EK:

'Obećavam formiranje europskog FBI-ja, sanjam o tome da vodimo zajedničke istrage'

Policija
Ispalio više hitaca

Policija uhitila muškarca koji je u Splitu upucao 42-godišnjaka

Bombaši
ŠRI LANKA

Supruga jednog od bombaša aktivirala eksploziv i ubila sebe i nerođeno dijete

46