Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Cifrić:
Povratak na članak

Dočekat ćemo još jedan svjetski rat govoreći o ustašama i partizanima

Društvo je podijeljeno na vrlo mali broj bogatih, na velik broj siromašnih i na rastrojene srednje slojeve. Tako je nastao latinskoamerički model hrvatskog društva u kojem su srednji slojevi uništeni zahvaljujući pretvorbi i privatizaciji

Komentari 91

DU
Deleted user
23:04 26.12.2017.

Ustasa vec nema cca 70 godina. Ono malo sto je prezivjelo razbjezalo se po cijelom svijetu. Partizani 50 godina cicali ovu zemlju, stvorili sve strukture vlasti, Udbu, KOS, stvorili svoju elitu, pa jos dan danas zive im potomci u otetimm stanovima. Dan danas njihovi informatori upravljaju. Pa jedan je bio predsjednik 2 puta, a jedan, Saruman, jednom. I sad nam se prodaje prica o svadji partizana i ustasa?! Wtf? Znaci, tko je protiv partizana i njihovih potomaka je ustasa? Jel to ovaj prdonja zeli reci?!Eto, tako se zamagljuju stvari. Tako se produzuje ova agonija.

VL
CR
crodux
23:01 26.12.2017.

dok ne izumre posljednji komunistički dinosaur nema boljitka!

VL
Avatar Moxa
Moxa
23:40 26.12.2017.

Interesantno je da kad se godinama govorilo o ustašama, nije nikoga to zabrinjavalo. Danas kada se i partizani spominju onda treba zaboraviti i okrenuti se budućnosti. Da nebi!

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
22:52 26.12.2017.

to vi stari STAKORI djelite drustvo koda niste dovoljno preko 70 godina zivjeli na nasoj grbaci...

VL
DU
Deleted user
22:36 26.12.2017.

kad niste htjeli slusati..i devedesetih ucininiti..sta je bilo dogovoreno..njemackoaustrijsko sudstvo..i danas bi bili mala svicarska..a ovako..robovi.

VL
BR
Brandfackel2
22:28 26.12.2017.

Ustaše su izgubile vlast prije 72 godine pa bi bilo stvarno polako vrijeme da nekoga drugoga koristite kao opravdanje za nesposobnost obnašanja vlasti i nepovratno uništavanje hrvatskog gospodarstva i nacije od strane vas tzv. antifašista. Naravno da ćete vi komunističkee propalice i nakon trećeg svjetskog rata tražiti "vanjske i unutarnje" neprijatelje kako bi prikrili vlastite zločine i lopovluk jer to je "perpetum mobile" vašeg opstanka.

VL
Avatar tetina
tetina
22:35 26.12.2017.

Samo da se unistiti sjeme komunizma I srbizma, krenut cemo mi naprijed

VL
DU
Deleted user
23:17 26.12.2017.

lijepo sam govorio poslije oluje da je red na domace izdajnike da napravimo hudove jame i krivima sam govorio eto sto nam se dogodili ,radi tih i takovih nikad na zelenu granu ,sada su se duboko zacahurili napravili lanac i spregu kao prije pa i vlast su oteli kako sada ,kad su zasticeni

VL
AL
alf
23:05 26.12.2017.

Ustase su bili na vlasti za vrijeme rata 4 godine, potom su dosli "drugovi" i oni vladaju od 1945. Sve te godine vladavine nisu im bile dovoljno da " isprave" ekonomsku politiku. Sada jos uvijek pricati o Ustasama je vise nego mentalna bolest. U stvari, ovdje se radi o pokvarenim ljudskim bicima, koji svoju nesposobnost pokusavaju brebaciti na druge. I, ako je narod toliko glup i dalje im daje svoj glas ili ostaju kod kuce kada su izbori, onda ti nemaju pravo kriviti nikoga za to nego sami sebe. Samo nastavite sjediti kod kuce i ocekujte da netko drugi rjesi vase probleme, biti ce i gore, nece se moci naci novac niti za mirovine. Tada ce PDV skociti jos vise tako da cete sami placati svoju mirovinu kroz PDV. Ovakova Hrvatska koju vode komunisti i pokvarenjaci bivse Titove ulizice i guzolisci nema buducnost Zato slijepi i glupi narode, samo im i u buducnosti dajte svoj glas i nadajte se u bolje sutra. Sretno!

VL
Avatar tetina
tetina
22:33 26.12.2017.

Koliko mozemo cut, vidjeti, procitati, samo boljsevicki "levicarski " mediji I njihoii boljsevicki sljedbenici pricaju pisu i pljuju po Hrvatima po Hrvatskoj po svemu hrvatskom, svemu katolickom I vjerskom...mi Hrvati smo zelim lustraciju I mi se ne bojim osuditi ustase.. .a kako cete vi podnijeti kad vam se uzme oteto I osudi zq genocid koji ste izvrsili nad hrvatskim narodom. .vi se upravo češete gdje vas svrbi...

VL
DU
Deleted user
23:38 26.12.2017.

Profesore nije moja baba toj vašoj odabranoj tzv.eliti dijelila diplome samoupravnog socijalizma.

VL
DU
Deleted user
22:45 26.12.2017.

profesore..nemoj mi sta zamirit..ali to se znalo jos pri dvacetipet godina..moje pitanje glasi..zasto se uvik kasni..

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
22:58 26.12.2017.

Srbija nas jucer napala htjela poubijat ovi kvazi neki samozvani Profesori stalno spominju titu i drug svjetski rat pa jel to nisu Ludjaci......hehehe

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:49 26.12.2017.

Ma kakve ustaše kakvi partizani i kakav rat o kakvoj ideologiji i svjetonazoru pričate, to više ne postoji, postoje samo institucije vlasti bogatih državnih službenika na sirotinjskoj grbači i ništa više, doći će do revolucije gladnih i obespravljenih a ne do rata, zakoni van pameti, bosanske humanitarne plaće a švicarske kazne za ništa, u zatvoru više državnih strančara nego uličnih džeparoša, pre sramotno, o čeme i kome vi pričate, budite jasni i glasni kad prozivate, pre bogata birokracija uzdigla se iznad naroda koji ju hrani a njoj nikad dosta para, to je problem a ne ustaše i partizani, po vašem nahođenju u hdz-u stoliče ustaše a u sdp-u partizani, dajte molim vas, sve lopov do lopova, nama u Hrvatskoj treba barem jedno dobrih pet godina samo da ispravimo zakone koje su ove seoske stranačke hijene izglasale pa tek onda krenut polako iz početka, eto.

VL
Avatar tetina
tetina
22:35 26.12.2017.

Samo da se unistiti sjeme komunizma I srbizma, krenut cemo mi naprijed

VL
UH
UHROAP2
22:25 26.12.2017.

cetnike necemo dirati da nebi smrdili?! smrde i komunjare.. pa neka se po preporuci zakopaju u stajsko goo.... pljuc

VL
DU
Deleted user
22:24 26.12.2017.

Levičari su odgovorni za to.

VL
DU
Deleted user
22:32 26.12.2017.

a sta reci za narod..ili ajmo rec i sve druge gradjane.. koji se u 21 stoljece..raspituje i razmislja..kako je pravilno..reci..sritan bozic..ili blagoslovljen ili ikako jos ono i a o drugim glupostima da ne govorimo..nego..nepismeni i divji judi..ej..ili nas neko namjerno.z.ajebava.

VL
SS
S.Savić
23:48 26.12.2017.

Komunistička ideologija - skratit ljudska prava i slobodu, uzet od onih koji imaju i kad je sve ukradeno, onda svi jednaki, svi jednako siromašni. Stvari jesu loše, ali svatko vozi automobil, pa čak i baka ima mobitel. Može se poboljšati,ti, ali ljevičarski, YUGO nostalgičari i srpski starosjedioci trebali bi po najprije prihvatit i voljeti ovu zemlju a ne je podkopavati.

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
22:26 26.12.2017.

čovjek je dobro rekao novinari su krivi jer čudovištima daju veliku medijsku pozornost kao sto naši daju komunistima i omalovažavajuci mali dio fašista koji mora biti glasan jer se brani i u tome štete samo hrvatskoj.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.