Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRHOVNI SUD

Dobronić gura slučaj Franak prema novom odlučivanju, banke negoduju

27.02.2023.
u 08:12

Kompromisni stav da korisnici koji su konvertirali kredite nemaju pravo na odštetu za preplaćene kamate nije dobio odobrenje evidencijskog odjela Vrhovnog suda, objavio je šef toga suda

Komentara 7

GA
galico
09:02 27.02.2023.

Pazi bankara...Ako im nije po volji odmah teške riječi Nitko ne upozorava na nelogičnosti Imamo pravomoćnu presudu da su građani oštećeni ali ne mogu dobiti obeštećenje ???? Kakav kompromisni stav..A suci Vrhovnog suda koji su donije tzv kompromisni stav to donose kao na nekim izborima kvalificiranom većinom.. Ne može to tako..Sudac ne može imati stav prema nahođenju kao npr. ja glasam za HDZ ja SDP.. Sudac bilo koji stav da ima mora ga obrazložiti i mora pokzati da ima zakonsku utemeljenost..Razlike u stavovima su moguće jer postoje različita tumaćenja zakona i sudske prakse za iste stvari, no obrazloženje je nužno.. U kojem paralelnom svijetu netko ima presudu da je oštećen a nema pravo na obeštećenje???? I da još strana koja je oštetila ( banka) klijente određuje je li netko obeštećen ili nije..

JA
Janketz
09:03 27.02.2023.

Čim strane banke negoduju, znaci da radi dobar posao.

UG
ugroženi
15:02 27.02.2023.

Sve državne institucije i lokalna samouprava isplaćivati plaće preko jedine hrvatske banke (HPB) i lišiti gospodu provizija pa da vidimo čija mamica crnu vunu prede. Sada kada nema Marića to je lako izvodljivo. Send them a message!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije