Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dobrica Ćosić davno je priznao: Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž

Beograd: Aleksandar Vu?i? razgovarao je sa ministrom unutarnjih poslova Aleksandrom Vulinom
Milos Miskov
29.09.2022. u 07:17

Samo laž Srbiju spašava? Naravno lažemo i mi Hrvati sebi i drugima, ali ne lažemo tako kreativno i samouvjereno kao Srbi. Hrvatsku ćemo radije popljuvati nego pohvaliti. Oni će drsko i samosvjesno lagati

Ključne riječi

Komentara 19

KO
koraknaprijed
07:47 29.09.2022.

Ako Srbija nije nikoga napala onda Vučić nije Srbin. Koga je on predstavljao 1995 u Glini i za koga je tražio granicu na liniji Virovitica- Karlovac- Karlobag?

PO
Poskok
07:38 29.09.2022.

U sriduuuuu 🎯

DU
Deleted user
08:22 29.09.2022.

Bolje pogođeno je znamenito: Ne umemo da radimo, ali umemo da se bijemo! I to je bila laž... Izgubili četiri rata u nizu! D. Ćosić je bio, blago rečeno, osrednje obrazovan - kad se interpretira njegova izjava, stječe se dojam da su se Srbi doista "spasili", ne, oni su na samom začelju po ekon. pokazateljima i tamo se živi teško, plaće su male, korupcija velika itd. itd. "Spas" bi bio u skandinavskom modelu, da se puno i naporno radi, da se šanse za boljitak vide u izvozu ind. roba i usluga, da nema samohvale, da sve podređeno čovjeku, da se uredno plaća porez i zauzvrat ima soc. država itd. itd. Do toga se laganjem sigurno ne stiže, lažljivost je "kafanski" doseg...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije