Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dobra poruka Crkve: moramo prijeći od etničkog prema političkom hrvatstvu

19.11.2023. u 18:00

Sve je više onih koji će imati hrvatsko državljanstvo, a nisu etnički Hrvati. Oni su jednako vrijedni građani RH

Komentara 15

GR
Greben
19:04 19.11.2023.

huhuhu - upravo huhuhuuuuhu je komentar na tvoj komentar! Ako je itko sacuvao hrvatstvo onda je ti katolicka crkva. Ako je itko sacuvao hrvatski jezik onda je to takodjer katolicka crkva u Hrvata!

GR
Greben
20:07 19.11.2023.

Nevjerojatno!!!

SI
sigmundfreud
18:29 19.11.2023.

Etnički nacionalizam je štetan za naciju koja ga promovira, također je štetan i za susjedne nacije i međunarodnu zajednicu. On izaziva PODJELE u društvu i slabi jedinstvo društva, također vodi smanjenju stanovništva i ekonomskom siromašenju.Ako mi je baba Srpkinja, jaoo meni, nisam čistokrvni Hrvat. Na koncu ćemo doći do rezultata da su "pravi" Hrvati samo oni u nekom selu u okolici Širokog Brijega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije