Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPIO PLAKATE...

Dobio  tri godine jer je na internetu objavljivao intimne detalje iz veze s bivšim partnerom

Općinski sud Zagreb
Davor Puklavec/PIXSELL
20.06.2017.
u 15:28

Teretio se i da je bivšem partneru slao  SMS  poruke neprimjerenog sadržaja te da ga je zvao i na mobitel i na telefon

Muškarac (52)  na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu nepravomoćno je osuđen na jedinstvenu kaznu od tri godine zatvora zbog nametljivog ponašanja.

Prema optužnici, teretio se da je od 1. lipnja do 10. rujna 2014. u Zagrebu sustavno maltretirao bivšeg partnera s kojim je ranije bio u intimnoj vezi. Kada je veza prekinuta, 52-godišnjak je, tvrdilo se u optužnici, pošto poto htio  u  stupiti  u  kontakt s bivšim partnerom i radio je to na poprilično nametljiv  način. 

Među ostalim, u više je navrata u susjedstvu i na radnom mjestu  bivšeg  partnera  lijepio  plakate,  na  kojima  je  bila skenirana
fotografija  njegovog  bivšeg partnera, partnerovi osobni podaci i tekstovi iz  novina  koji  su  se  bavili  njihovim  međusobnim  odnosom.

Osim toga, 52-godišnjak se teretio i da je napravio web stranicu na koju je stavio ime i  fotografiju  bivšeg  partnera  da  bi  potom na njoj objavljivao intimne stvari  iz  njihovog  međusobnog odnosa.

Teretio se i da je bivšem partneru slao  SMS  poruke neprimjerenog sadržaja te da ga je zvao i na mobitel i na telefon.  Sve  mu  to  nije bilo dosta, pa je na kraju pratio i svog bivšeg partnera  i  članove njegove obitelji, zbog čega su se oni uznemirili te su strahovali za svoje živote i sigurnost.

Komentara 4

OB
ObrenM
17:38 20.06.2017.

Gdje su sada Iskorak,Kontra i ostali iz gomile pederluka.Sto sad nisu organizirali povorku ponosa?

ME
Menjik
19:52 20.06.2017.

Ja mislio to negdje u naprednom londonu, kad ono u nasem naprednom zagrebu.

Avatar babas
babas
21:56 20.06.2017.

Puna crna kronika pedera. Onaj u Ljubljani zaklao kulturnjaka,ovaj u Zagrebu proganja bivšeg homo partnera i cijelu njegovu familiju. Zašto su pederi tako agresivni? I koliko se ta pojava raširila u našem narodu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije