Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojila WNBA

Potresna ispovijest: 'Lezbijke su me maltretirale jer sam isticala heteroseksualnost, vladala su neka druga pravila'

Candice Wiggins
Foto: Press Association/PIXSELL
1/6
22.02.2017.
u 11:10

- Igračice su uglavnom lezbijke, njih čak 98 posto! Uvijek im je smetalo što sam isticala svoju heteroseksualnost...

Candice Wiggins (30), donedavna košarkašica u američkoj profesionalnoj ligi (WNBA), a danas odbojkašica, iznijela je svoju potresnu ispovijest te otkrila kako je bila žrtva maltretiranja zbog svoje heteroseksualnosti.

- Ne sviđa mi se način ponašanja u WNBA-u, bilo je to toksično za mene. Igračice su uglavnom lezbijke, njih čak 98 posto! Uvijek im je smetalo što sam isticala svoju heteroseksualnost i zbog toga su me maltretirali - kaže članica pobjedničke ekipe Minnesote Lynxa iz 2011. godine u intervjuu za San Diego Tribune.

Dodaje kaku su u ekipama vladala 'neka druga pravila'.

Foto: Press Association/PIXSELL

- Bilo je mnogo ljubomore i suparništva među igračicama, a sve smo se borile za mrvice. Način na koji sam igrala i kako sam izgledala također su uzrokovali napetosti. Namjerno su me željele povrijediti. Nikad me u životu nisu toliko vrijeđali kao u mojoj prvoj sezoni u ligi. Nikad nisam toliko puta bačena na tlo kao tada. Željele su mi poručiti da im se ne sviđam - ispričala je Wiggins koja je u karijeri igrala za četiri kluba te prosječno postizala 8 koševa.

>>Lijepu srbijansku košarkašicu bivši dečko Hrvat pokušao zadaviti

>>Jedna od najatraktivnijih sportašica svijeta 'zapalila' internet seksi fotkama u božićnom izdanju

Komentara 1

BI
bijelocrveni
11:39 22.02.2017.

To je svijet kojeg ce (mozda) bastinit ljevicari i liberali. Njima je tolerancija u genima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije