Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekipjelo mu

Dobio otkaz zbog ljutite poruke šefici, evo što joj je napisao!

Dobio otkaz zbog ljutite poruke šefici
Foto: Youtube
1/2
07.04.2014.
u 17:13

Zaposlenik benzinske crpke u Michiganu nije se mogao suzdržati te je svojoj šefici očitao lekciju

Koliko god nekada netko bio ljut na svog šefa, mora imati na umu kakve su moguće posljedice ako mu ono što misli i kaže.

Zaposlenik benzinske crpke u Michiganu nije se mogao suzdržati te je svojoj šefici očitao lekciju. Naime, zaposleniku Joeu završila je smjena, a kako bi mogao otići s radnog mjesta, mora pričekati menadžericu kako bi zaključila radni dan. Joe ju je čekao više od sat vremena nakon čega je zaključao, ostavio šefici ljutitu poruku i otišao.

Evo što joj je napisao: – Hej, šefice, nauči se doći na vrijeme ili barem nazovi ako ćeš zakasniti. Kašnjenje od sat vremena i više je neprihvatljivo. Kao što možeš vidjeti vrata su zaključana. Otišao sam doma. Otpusti me ako moraš, ali imaj na umu da sam otišao zbog TVOG nemara – pisalo je u poruci koja se, nakon što je objavljena na mreži Reddit, munjevito proširila dalje.

Menadžerica je kasnije izjavila kako joj nije zvonio alarm pa je stigla sat i pol kasnije. Kako je ispričala, zaposlenik iz treće smjene nijednom je nije nazvao, niti nju niti druge kolege, već je samo otišao i zaključao. Kako javlja CNN, Joe je ipak dobio otkaz.

>> Htio se našaliti s ocem, ali nije očekivao da će tako reagirati

Foto: Youtube/South Pasadena Police Department

Ključne riječi

Komentara 20

MT
marina.tot.djuricic
17:51 07.04.2014.

Pametan čovjek, ni ne treba mu takva šefica...

DE
denis12345
20:04 07.04.2014.

Puno sreće u pronalasku novog posla, trebat će mu...

BR
brodludjaka
21:06 07.04.2014.

Takve su i hrvatske šefice u većini slučajeva. Loše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije