Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slot mašina

Dobio 43 milijuna eura pa mu rekli da je greška

'za sis................19.10.2006....................sisak..............poker....aparati............snimila:antonia vukusic'
'antonia vukusic'
14.12.2011.
u 20:36

Iako se alarm koji znači pobjedu uključio, na aparatu su se, umjesto pet slika, pojavile četiri iste slike

Švicarac, podrijetlom iz Prištine, Behar Merlaku, u Austriji je dobio 43 milijuna eura na jackpot aparatu, no iz kockarnice su mu kazali kako je to greška, izvještava DailyMail.

Naime, riječ je o tome kako su se na aparatu umjesto pet slika, pojavile četiri iste slike iako se alarm koji znači pobjedu uključio. Iz kockarnice tvrde kako je problem kompjuterski te su  26-godišnjaku ponudili 70 eura i besplatan obrok no on je odlučio zakonski tražiti novac koji vjeruje da je dobio. Suđenje će početi sljedeće godine.

Po austrijskom zakonu jackpot ne smije biti viši od dva milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije