Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznao ubojstvo sin

Đuro Đurić: “Ne mogu vjerovati što sam učinio, strašno se kajem”

tata ubojica đuro đurić (1)
Neven Lazarević/Glas Istre/PIXSELL
22.05.2010.
u 20:23

U potpunom je šoku, rekao nam je rovinjski odvjetnik Velimir Šoštarić koji brani Đuru Đurića (45) po službenoj dužnosti.

Moj je branjenik pred istražnim sucem priznao da je ubio sina. Rekao je da ne može vjerovati što je učinio i da se strašno kaje. U potpunom je šoku, rekao nam je rovinjski odvjetnik Velimir Šoštarić koji brani Đuru Đurića (45) po službenoj dužnosti.

Dodao je i kako Đurić nije ponudio nikakav razlog te da je, s obzirom na stanje u kojem se nalazi, jasno da Đurić ne može pojmiti razmjere svoga čina.

Državno odvjetništvo podnijelo je Županijskom sudu u Puli istražni zahtjev protiv Đurića zbog osnovane sumnje da je počinio teško ubojstvo.

Odvjetništvo ga sumnjiči da je 20. svibnja 2010. oko 15.30 sati u stanu u Rovinju svog sina, s namjerom da ga liši života, usmrtio stežući mu rukama vrat. Također je predložilo da mu se odredi pritvor.

Komentara 6

OB
-obrisani-
21:39 22.05.2010.

Ma kakvo kajanje! Ne kaje se nego shvaća da je uradio nešto što nije smio! Samo je to preoblikovao u kajanje! To rade svi koje egocentrično nastupe pa kad shvate da neće dobiti odobravanje onda žale što su napravili pogrešku a ne zbog žrtve

MM
Mladen Miletić
22:42 22.05.2010.

Balkan i primitivizan bili i ostali do danas . novinarei i poštari su gflavcni novinari su istražitelji i skoro 99% suditelji, a poštari podpisuju do mionistra i više ... Šta je rekla obdukcija ? Ništa nadlje koliko se ovo događa da Hrvati uguše vlastitu djecu ( nemislim na sSrbe) , rijetko znači garantirano bolestan bolesniji od nas ostalih ! aKo DODJETILE minuse smatrate gas krivim jel je normalan koao i mi ostali i zaostali...

ST
strsica
07:48 23.05.2010.

Poludila raja od demokracije i blagostanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije